Lilla Seven

Lilla Seven gjorde sig illa igår eftermiddag, vi var ute i skogen och pojkarna busa o sprang sunt i skogen som vanligt. När dom sen ploppar ut på stigen från skogen så ser jag att Seven har ett ganska stort otäckt sår. Som inte alls ser bra ut. Framme på bogen, sen hade han ett mindre på sidan.




Fort hem o försöker få tag på veterinär en söndag kväll.... Får tag på irene via sms, skickar bild o hon tycker vi ska åka in med han på en gång för hon hade in tid. Blev att åka till distriktsvet i valbo kl 21.. Där fick han lugnande, lev ihoplappad med 5-6 stygn på bogen och 1 på såret på sidan.. penicilin och smärtstillande. Ilo var jätteduktig o sov mestadels i mitt knä. 23.15 fick vi åka därifrån. Så nu är han ihoplappad och det e korta kissprommisar i koppel som gäller ett tag framöver.



Och för en stund sen så lämna jag Seven obevakad en liten liten stund, ja då hoppar han upp på diskbänken, tar 2 kg morötter o släpar upp till sängen o lägger sig o sover med.. <3 Bjöd han på en morot som han älskar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0