En sjö mitt i skogen!

Ja idag var vi ut till en sjö långt ut i skogen,m o vilket smultronställe! Badstränder här o där :) Nä men alldeles jättefina mysiga badstränder. Vi va på en som va lite avsides, helt ensamma och det var så härligt!! Seven & Ilo lattja o tjoa, de va ganska långgrunt så dom kunde springa runt i vattnet o plaska!

Det kommer bli vårt lilla smultronställe kan ja lova!! :))
Fryssen som dom är så är det så här man sitter när man börjar frysa efter en stund :)Det var våran dag på smultronstället! :)

På midsommarafton så var vi hemma hos mamma o pappa, dom bjöd på supergod smörgåstårta, grädde & jordgubbar, kladdkaka o hallon/björnbärspaj. Smaskens!!

Jag o syster hade superroligt på studsmattan, hon hade sin kamera med sig så de blev en massa kort, här kommer 2 stycken, får bjuda på flera sen! :)Nu blir det lite söndagsmys här hemma! Imorn drar jag, mamma o syrran iväg med husbilen!! Wohooo!

See Ya!!!

Bad!!

Häromdanså var jag O nettan ute o gick med våra pojkar, samma ställe som jag o syrran gick. Men vi vek av över vattnet ogick o gick.

Till slut såg Nettan nåt på vägen, en hund? Nettan tyckte hon såg en liten pomeranier o jag såg då en stor köttätande mastiff eller nåt som skulle käka upp oss!!!

HUndarna märkte ingenting o vi gick bärmare för att kika men den va borta. Troligtvis måste de bara vart en räv då de inte fanns stugor i närheten o inte en människa vi såg. Så vi blev inte uppäten iaf, haha! Vi var ute på promenix i nästan 2 h, därefter tog vi bilarna till en badplats för fika o badbus!! Jag o Nettan höll oss på stranden, doppa fötterna lite bara, de va kallt! :)

Ilo & 7 fick syn på en and i vattnet, den skulle ju va rolig att leka med!!Det blev en hel del bus på stranden!!Sen blev de fakttiskt lite bad för grabbarna oxå, 7 va till o med ut o simma! :) Duktig kille :)Det var en härlig dag!!

Nu ska ja ta o natta lite höns o kaniner!!

See Ya!!!

Semester!!

Jajjemän nu har man semester 4 veckor, sååå skönt :)

Vi kör väl lite bilder!! :) Jag och Nettan har vart ut med alla grabbar några svängar. Och passar på att berätta att nu har jag bara seven & Ilo hemma.. Alvin & seven funka inte ihop..tyvärr :(

Men här är härliga bilder på alla älsklingsgrabbar!!Och självklart har det vart en massa bus hemma på gården oxå!!Så till idag, första semesterdagen! Jag o syrran drog upp till högbo i skogen me hundarna, tog oss en rejäl prommis, hitta på ett mysigt vattendrag där vi gick, härligt! Efter promenaden så tog vi bilen o skulle leta på nå bra fikaställe, lättare sagt än gjort!! Vi åkte in på en massa olika små skogsvägar, men de blev återvändsgränd på många ställen, o sen hitta vi till en jättegullig liten stuga! Men där hade ju pissmyrorna invaderat...blä!!

Nä då styrde vi kosan mot smörnäs, där vet vi att de finns fina ställen iaf! :) Väl framme stanna vi vid vattnet där de fanns en bänk, avnjöt våra tonfiskbaguetter o grabbarna fick sin lunch! Seven va i o doppa sig lite iaf, Ilo höll sig på stenen man kunde stå på, hihi :)Jamen de där får ta o duga för denna gång! Imorn blir de troligtvis prommis me nettan & Izor!! Nästa vecka drar jag mamma o syrran iväg med husbilen på semester!! Wohoo!!

See Ya!!!

RSS 2.0