Cupcakes!!

Jag bara älskar cupcakes!! Allra helst att baka dom!!! Det är så roligt! Har haft en hel del beställningar och det är roligt! Senaste beställningarna var en omgång till ett tjejkalas, närmare bestämt ett prinsess kalas för det var temat till cupcakesen! Höll på o pillrao dona o fick ihop någorlunda fina blommor jag kunde dekorera cupcakesen med :)Och andra omgången var till ett dop, ville än en gång testa att pillra till något, så där blev det fjärilar :)Nu har jag precis gjort några nonstop cupcakes, undra ja vem som ska få äta upp dom!?!? :)

Jag och syrran har ju hunnit haft loppis igen, såå mysigt med loppis hemma på gården!!
Och det är såå kul att vi umgås så mycket, jag älskar min syster, hon är bäst!!!

Självklart så har jag ju vart ute en hel del med pojkarna oxå, har börjat sprungit med dom o försöker komma ute åtminstone 3 ggr i veckan.

 Häromdan så var vi hem till jessica  o hennes 2 vackra pojkar Cahreraz & Lucas!
Lucas höll sig på sin kant då han tyckte de va lite läskigt att springa o busa! Men lite spring i benen hade dom allt! Och där fanns ju en stump av en morot, weehooo sa ju mina pojkar, vi älskar morot!! Ilo hoppa högt för att få tag på den, hihi :)
Mina söta små älsklingar!!! Har vart ut mycket på åkern så dom fått busa där oxå!! Det gillar dom, gärna nu när det e högt gräs så man får hoppa som om man vore känguru!!! :) Här är ett par bider på snyggingarna :)

Det är mina vackra pojkar det!! Och gissa om jag var stolt över 7 häromdan! Vi var ute på gården osså såg pojkarna en katt utanför gården, båda drar! Ja ropar åt dom o stanna o komma tillbaka, Ilo pyser ut på åkern, inte hör han mig när instinkten sätter fart inte. 7 kommer 1-2 meter utanför gården, vänder sig om släpper skon han hade i munnen o springer in på gården igen! Står där o ser ut om om att, nämen oj! Där ute får jag ju inte var själv!! Duktig duktig kille! :) Han stana kvar medans ja gick efter Ilo som bara var vid närmaste trädet dit katten hade flytt upp i trädet.

Nä herregud, nu är jag trött... kl är 20.00 o ja ska gå o kika på fångarna på fortet o äta en cupcake! Väta på att Anders ska komma hem senare ikväll/natt, han har med sin pappa skjutsat upp brorsan sin till umeå där han ska plugga. Så får väl se om man e vaken när han kommer...tveksamt :)

See Ya!!!

Ännu en tävling!

Hos Madickens värld http://madickensvarld.blogspot.com/2010/08/tavling.html kan man tävla om detta härliga cupcakes paket, finns även 2 andra vinster att vinna!!Va med och tävla du också!!

Strössel & Annat gott!

Jajjemän, här på strössel & annat http://www.strosselannat.se/se/blog/recept-och-tips/posts/india-tree-t%C3%A4vling-give-away/ så kan man vinna alla dessa läckra strösselburkar!

Tävling India Tree

Så passa på o var med o tävla du också!

Förkläde!!

Är även med o tävlar om detta ursöta förkläde hos http://bakecake.blogg.se/category/tavlingar.html

förkläde med knytband rosa

Tävling!

Jag är med och tävlar!!

Och jag tävlar om denna underbara skylt!! Åhh den vill jag ha!!!!! Får hoppas på tur :))
http://nostalgiaochkuriosa.blogspot.com/2010/07/tavling.html

Ojojoj!

Nu va det länge sen det vart uppdaterat, går långt mellan gångerna... men nu ska ja försöka knåpa ihop ett inlägg! Anders sitter ner med Jordan o spelar tv- spel. Grabbarna ligger i sängen alldeless slut efter att ha lekt med sina nya kompisar Mojo & Milo, jättefina hundar!! Och Milo & Seven var så lik varann!Jag o syrran drog ju igång gårdsloppis osm vi hunnit ha 2 omgångar! Hemma hos oss i storvik håller vi till, första svängen va de fint väder så då gjorde vi iordning bord ute o hade bord o stolar där folk kunde sätta sig o fika, för självklart så baka ja ju o sålde :)

Jättekul med loppis!!! Andra gången hade vi inte lika tur med vädret, regnsjukt så Anders sa att ja men vi flyttar in i garaget, sagt o gjort o så hade vi loppis i garaget i stället! Va helt perfekt!!

Man får en hel del sålt o träffar mycket människor, bl.a kom de familjer från italien o polen sist här :) Då fick man träna engelskan! Haha!Så loppis kommer vi ha titt som tätt under hösten! Nästa blir den 14/8 & därefter den 21/8,  10-17 båda dagarna!

Bakat en massa har jag oxå hunnit med! Men det ja senaste veckan är att koka hallonsylt, hallonsaft o idag koka ja svart/rödvinbärssaft! Fick massa bär över så vi får se om jag bakar nåt med vinbär men de lutar mer åt att de blir en till omgång med saft! :) Jag kokar min saft i en saftmaja som ja lånat från mamma! Så enkelt o behändigt!Häromdan så stod jag i köket o donar, ser att den enda solglimten kisar in igenom matrumsfönstret, o vilka är det väl som ligger där solen finns!! Jo dessa 2!! :)Igår så var Nettan här med Izor o vi tog oss en prommis på ett par timmar, vi gick upp till sarvtjärn där vi satt oss o fikade, jag hade packat med lite kärleksmums som vi smaska på! Izor drutta i vattnet ett par gånger så Nettan lära dra upp han, men här fick han spjärn mot en pinne o klara sig från att dratta i igen!Nä det får ta o räcke för denna gång! Men åste ju berätta att vi skaffat hemsida nu oxå!! www.lillbygarden.webb.se

Med hjälp av Anders brorsa Thomas så har vi fått oss en hemsida! :) Kul!

See Ya!!!

RSS 2.0