Snöbus!

Har varit härligt väder ett bra tag nu! Sol o sköna dagar, har vart ut mycket me grabbarna, varav en dag dom fick busa i skoterspåret!!I helgen så var vi hem till mamma o pappa, bjöd på lite cupcakes som ja baka i helgen :)
Jag o mamma va ut en sväng o gick med Seven & Nippe, Alvin var hemma hos Camilla på uppdrag.
Efter en skön promenad tog vi oss en varsin stol o satt oss o sola, gud sååå skönt det var!! Dock så va de en lurfis som roffa åt sig mesta solen...nästan hela tiden...Våra kycklingar som bor hos camilla än har börjat bli stora, dom e så söta så, här kommer ett par bilder som e knäppt för kanske ca 2 veckor sen!Ja va har ja mer att säga. Har vart på katthult idag, även igår. Och fixat käk åt en massa barn! Rikitgt roligt att vara där ibland, lite variation!

Idag ska Anders iväg på bandy me brorsan sin, jag tänkte ja skulle städa lite hemma...men vi får se, kanske bakar lite istället hihi :)

See Ya!!


Alvin hos frissan!

Jajjemän i tisdags så var vi iväg till jennys hund o katt med Alvin, han skulle få bli fresserad!! Jisses så söt den lilla parveln vart!! Hihi, nu ser han ut som en liten valp! Har bara en suddig före bild på honom ,men de syns iaf!Idag har solen skinit hela dan och grabbarna har njutit av att vara ute!! Dom har lekt herre på täppan o de va faktiskt många ggr som Alvin vart herre på täppan! Haha!!Har precis gjort klart smörgåstårtan som vi ska äta idag, Mamma, Pappa, Syrran & Hjalle kommer till klockan 5 så då ska vi mumsa!! Osså gjorde ja cupcakes med både vanlig frosting o chokladfrosting häromdan. Det får bli efterrätten!! :)
Nä ut med grabbarna en sväng till!!!

See Ya!!

Lunch - Kyckling i Creme Fraiche sås med Tagliatelle

Jajjemän, det var vad lördagens lunch bestod av!! Anders skjutsade in mig till Syrran i valbo på förmiddagen, vi satt o planera va vi skulle äta till lunch o va vi skulle hittapå  för efterrätt. Därefter åkte vi iväg o kika på lite loppis o owe jansson innan vi inhandla våra ingredienser.

Pasta med Kyckling i Creme Fraiche sås med Franska örter vart lunchen!! Jisses så gott det vart, oj va vi va dukitga :)Mätta vart vi, men det var inte många minuter som vi pusta ut innan vi tog tag i baket!! Cupckaes skulle det bli! Det har ja länge tänkt göra men de har liksom inte blitt av, men nu jäklar! O Titta så fin dom vart!! :)Jisses vilken härlig dag vi hade jag o syrran!! Toppen!! Åkte hem till mamma o pappa sen o bjöd på lite cupcakes!!

See Ya!!

RSS 2.0