Njupeskär!

Igår drog vi iväg med pojkarna kl 6 på morgonen!! Vårat mål var, Njupeskär! Har varit där ett par ggr tidigare o de e så fint o härligt. Anders hade inte vart dit tidigare.

Jag körde dit så skulle Anders köra hem, vi kom fram ganska så precis kl 10! Vi hade tagit oss ett frukost stopp i rättvik annars gasade vi bara raka vägen :)

Vi började traska o de går ju ganska mycket uppåt första svängen, så Anders hade lite sjåigt, hihi. Men upp kom vi o då e de e ntrappa så de e bara att traska neråt :) Hundarna skötte sig jättebra o hade roligt! Lite kallt så dom fick ha täcken så dom slapp frysa. Väl framme vid fallet så är de så mäktigt, så häftigt. Det är så fint att se på!När vi kände oss nöjda med äventyret vid Njupeskär så styrde vi vår kosa mot älvdalen. Men först ett mysigt stopp för lite lunch, Anders åt några korvar oxå o gissa vilka mer som ville ha korv??Hihi, sötnosar! Och självklart fick dom smaka korv... :)

På väg till älvdalen så stanna vi till vid lite olika mysiga platser! Här är lite bilder från ett ställe.Efter massa mysiga stopp så kom vi fram till älvdalen. Där är det musik och motorfestival denna vecka. Och just igår skulle det vara häst cruising, den ville ja se!! Dock så va de inte så många ekipage med.. lite synd. Men kul att se ändå! Därefter var det cruising för mopeder och traktorer. Den ena fräsigare än den andra, haha!


Hade en helt underbar dag igår!! Och när vi rulade in på gården igår kväll var kl 22.30!

Idag ska ja pyssla o dona lite, invänta syster som dyker upp senare, grillar lite käk o förbereder lite inför loppisen imorn! Blir nog en kanon dag idag med me andra ord :)


RSS 2.0