Grillat!

Har nyss käkat grillat kött med strips, kantarellsås och gurka! Yummie!!
Jättegott var det, nu blir det bara slappa. Och sen ska man väl ut på en promenad, ska väl släpa med mig Anders oxå.

Imorn är man ledig igen eftersom det är 1 maj, gud så skönt. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på... slappa, promenera!

Näe, nu ska jag tjata til mig lite klining, Kan ju köra att jag får klining om jag följer med till högbo iväll =)image1image2

Dåså!

Har man skaffat sig en blogg, det är ju väldigt roligt att läsa andras bloggar så nu tänkte jag att jag skaffar mig en egen oxå då! =)

Sitter för tillfället o väntar på att Anders ska titta hem så vi kan åka till sibylla o köpa en mosbricka.
Vart så himla sugen på det när jag såg att mamma o pappa satt och åt det när vi var hem till västanbyn tidigare idag!

Mamma hade köpt nå jättekuligt sommarspel, typ som tennis fast mjuka rackert (stavas?) O en mjuk boll som man pumpa i luft i, jäklarns va vi sprang, haha! Riktigt bra motion de där, bra med steg fick vi oxå ihop.

Vi är ju med o tävlar i kommunsteget, så det jagar vi hela dar nu!!

På fredag händer det! Då ska jag ner till Sthlm och göra en ögonoperation så jag slipper glasögon! Lite nervös men det ska bli skönt att slippa glasögon, men jág fick den smärtsammaste metoden, jag kommer ju inte att känna något medans dom håller på, men efteråt kommer jag ha riktigt ont. får med mig smärtstillande hem o så.

Hoppas bara att smärtan inte kommer förrän jag är hemma, operation kl 14, buss hem kl 16. Smärtan kommer 2-3 timmar efter operation, vill helst inte sitta o böla på bussen!

Jaja, allt blir nog bra! =)

Nu ska jag nog ta o gå o gö rent åt alla djuren!

See Ya!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0