Lugna Lina

Ja nu har Lina lugnat ner sig avsevärt från dom 2 första dagarna, då ranta hon runt i boxen om hon va själv i stallet. Nu Står hon så lugnt o fint så =) Till och med Anders vågar vara i boxen och borsta på henne eftersom hon e så lugn och snäll. Han som inte har vågat vara inne hos andra hästar.

Har varit ute o ridit mån och tisdag, tyvärr är det ju så himla mörkt på eftermiddagarna så det har bara blitt asfaltsväg där det finns lysen. Men det har varit mysigt det med =) Jag kan ju inte sluta flina när jag sitter däruppe på Linas rygg, jag e så lycklig!

I helgen ska jag ut i skogen med henne en sväng, så hon får se lite annat än asfalt o bara hus o bilar =)

Över till Tiger, han ska ju ha ögondroppar morgon och kväll. Han e så himla duktigt för när jag säger åt han att det e dags för ögondroppar så hoppar han upp i kökssoffan o lägger sig o väntar på att jag ska komma med dropparna, underlättar ju en hel del istället för att man ska springa och jaga honom!! =)

Mer bilder på Lina kommer, blir inte nå bra bilder nu när det är mörkt ute, så till helgen kommer jag väl knäppa en hel massa bilder!!!

See Ya!!!

Lina är äntligen här!

Japp!! Igår (lör) så hade jag bestämt med Åsa & Carro att jag skulle hämta hem Lina, jag var så himla nervös o spänd när jag vakna på morron, längtade ju!!

Åkte och köpte betfor o kraft ponny på granngården innan vi åkte o spände på transporten för att börja våran färd mot hudiksvall & lilla Lina!

Klockan vart 10.40 när vi kom iväg med transporten, nu var det bara timmar kvar....
Kom väl fram runt kl 13 tror jag det var. Kom samtidigt som Åsa kom & vi gick ner i stallet där carro hade varit sen kl 11 & pysslat & dona med Söta Lilla Lina! Hon var så fin där hon stod på gången och jag vart förälskad på nytt igen =) Supergulliga Lilla Lina!
Jag och Åsa gick in i baracken och skrev fodervärdsavtal, hon hade fyllt i och gjort klart så det var bara mina uppgifter som saknades. Kändes bra att skriva under att jag skulle ha Lina, det känns även bra med er: Åsa & Carro för ni verkar vara bra personer och lätta att ha och göra med. Så det känns skönt.
Carro gjorde iordning Lina inför transportfärden!! Sen var det dags att åka!!Carro lastade Lina och det gick jättebra, Lina var duktig och knatade in som ingenting. Duktig ponny =)Stängt och säkrat så gav vi oss iväg, hörde hur Lina gnäggade där i transporten till en början, men hon lugna ner sig och hela färden hem gick jättebra!Det hade ännu inte blivit mörkt när vi kom fram till jäderfors där Lina ska stå nu. Lasta ur och Lina hade mycket nytt att titta på! Vi gick in i stallet och ställde upp på stallgången. Där vi pyssla och gosa lite grann, lugn & fin.Sen fick hon komma ut i en liten hage så hon fick röra benen lite, ny kompis fick hon direkt, det vill säga Anders!! Dom verkar komma bra överens, hon & Anders myser en hel del! =) Åkte hem... Väl hemma så längta jag ju bara tillbaka...kan det inte bli imorgon snart...

Fort gick det och morgon vart det.... Hade mockhelg hos Bella i järbo idag, så jag och Anders åkte dit och mocka åt hästarna för att sen säga hejdå till Bella, slutar ju på henne och även Lukas nu när jag har "min" söta lilla ponny =)

In till hööks och köpte lite reflexer och grimskaft. Sen var jag på väg till Lina!!! Där hölls det på med höbaler och en stor skogsmaskin var där och körde, men det störde inte Lina, hon e lite Stingslig och nervös när hon ser sina kompisar men inte får gå ihop med dom ännu, om ett par dar ska vi släppa ihop Lina och lillstjärna som hon kommer att gå med. Även inne i stallet står hon bredvid Lillstjärna.

Tog in lilltösen och borsta och myste och dona. Var lite nervös till en början men lugna ner sig och slappna av.Idag tog vi oss en liten promenad, var lite skrikig och så i början eftersom vi kom bort från kompisarna, men hon lugna ner sig och vart riktigt avslappnad och kunde njuta av en skogspromenad.Nettan var ju till ullared i fre-lör så då shoppa hon lite åt mig och Lina, bl.a detta fina regntäcke!! Supersött, eller hur?!?Klicka på bilderna så blir dom större.

Det får avsluta min helgresa med Lina!
Tack så mycket Åsa & Carro för att jag fick äran att ta hand om denna underbara lilla varelse!! Hon kommer få det bra, jag lovar =)

See Ya!!!

Bon Bon`s Lina

Japp så heter den lilla söta ponnyn som jag får hem imorgon...! =))
Såg en annons på blocket för ett par veckor sen och jag vart fast! Mailade med ägaren som tyckte jag verade vara en vettig prick. Så det blev en färd till hudiksvall i söndags, provred Lina och tyckte hon var urmysig!
Tjock och rund coh ursöt, hehe!!

Så jag kommer att bli fodervärd åt Lina under en längre period, så jag bara väntar på att det ska bli imorgon så jag får hämta hem henne!

Ska ha Lina i ett stall i jäderfors, där det för tillfället står 3 hästar men en ska bor plus att det tillkommer 2 st nya i november nån gång.

Idag är det sthlm som gäller... återbesök på ögonkliniken...ser suddigt än idag (6 mån efter operation) så troligtvis kommer jag få göra om den, men det sa han när jag gjorde operationen att det var många som lära göra det.. så vi får väl si va doktorn säger.

Näe måste göra mig iordning nu om jag ska hinna till bussen =)

See Ya!!

Installering...

Nu har jag fixat med installeringen av kameran, no problems!!
Så nu har jag lite kort igen, och kan lägga in en massa mer!!
Här kommer lite smakprov!!!Katterna är ju alltid villiga att vara med på kort! Mina små sötnosar! Kaninerna är det lite sämre med... dom e nog blyga för kameran, men några kort fick jag nog =)Tiger brukar alltid hälsa på Lufsen i hans bur när det är mat och utsläpp på mornarna =) Lissie & Linus ute på altan, dom va riktigt busiga o skutta runt som tokar!!!

I söndags följde jag med Nettan till stallet, vi mocka & dona. Sen red hon en sväng på banan, jag hade ju kameran med såklart! Men det varty bara spökbilder denna dag!! Gaah!!Näe nu ska jag åka till Lukas och gratta han på namnsdagen!!! 

image416

See Ya!!

Ny dator..

Japp ny dator här i huset... så kamera programmet är inte inlagt än..*morr* på dig Anders....;)
Så nå bilder på denna blogg blir det inte.

Har ridit Gotte i järbo några ggr nu under 2 veckor då eva vartit bortrest, har vart skoj!! Igår så var jag upp dit kl 8 o upp på ryggen för en härlig skogstur!! Sen drog jag hem och bytte om för att fortsätta hem till mamma, vi drog iväg med husbilen till söderfors för att plocka sten!! =)

Och sten det vart det! Jisses va vi kånka runt på platta fina stenar! Vid lunchtid så koka mamma ihop makaroner och köttbullar på burk! Smaskens till sista slicken!!! ;) Jisses va gott det var... godissugen vart vi! Äh vi drar in till söderfors o handlar godis...sagt o gjort! En tidning var o lite smågodis. Tillbaka till samma plats för att smaska godis o läsa tidningar, sen plocka vi lite mer sten,

Tog en promenad ut på en udde vart det oxå, o vi gick o gick, trodde vi skulle komma till en stig där vi börja vår färd, men det kom stugor o en grusväg! Vart var vi? Den vägen gick nog in til söderfors centrum, vi vek av på en stig in till vänster där vi trodde att vi skulle komma till rätta igen, o det gjorde vi =)

Riktigt mysig dag hade vi jag & mamma. Efter promenade åkte vi några 100 meter för att stanna ytterligare en gån, vi hade ju bulla o kaka oxå!! Inte kunde vi åka hem utan att fika! Gissa om vi var proppmätta!!! =)

var det förra vecka som jag o nettan var till västerås tro, eller veckan före =) Kul hade vi!! Tuta o vinka lite! Haha!! Vi shoppa väl inte så mycket som vi ela shoppa men men vi var nöjda ändå! Det gör vi nog om!

Imorn ska vi på husvisning..men tyvärr tror jag inte att det blir detta hus... men men vi får väl se..

Nu har jag iaf en stallplats när jag nu tänker skaffa häst.. Nere vid Lukas, bästa stallet. Dom som äger Lukas & bor där är så jättebra båda 2! Trevliga o normala =) Så nu är ju jag jättataj på att skaffa häst, men tror jag vill vänta tills vi fått ett hus först.... Helst då i närheten av stallet.. Jaja nog om det.

Nu ska nog  jag yta & käka lite chokladkakor!! Smaskens till sista slicken!!!

See Ya!!!

RSS 2.0