Pass på ängen!

Idag vart det ett ridpass på ängen, vi körde med snodden idag, mest skritt jobb vart det, men lilla gumman har ju svå svårt att koncentrera sig pluttan =)  Opp med huvet även fast snodden var där.
Till slut så sökte hon sig neråt och jag kände mig nöjd så, det vart som jag vela. Nu ska vi nog köra med snodden lite mer o träna på att koncentrera först o främst! =) Gullgumman.

Nettan skulle köra ett pass på ängen idag hon med, får väl höra imorn på jobbet hur det gick =)

Idag fick vi kallelse av mäklaren att infinna oss på banken den 14/2!! Då blir det nycklar till huset!! Weee!!!
Så snart så... inte många dagar kvar nu....

See Ya!!

BarbackaSkutt!

Japp idag tog vi oss en barbackatur i skogen! Hitta på lite diken med rinnande vatten som jag tänkte attt vi skulle ta oss över! Jisses vilka skutt Lina tog, jag hade ju inte tönkt att första gången jag hoppa med henne skulle bli barbacka! Haha!! Hon var så duktig så! Stanna o titta lite först o vela inte riktigt, sen tröck jag på lite o då skutta hon över =) Anders var med o knöppte kort, men tyvärr var det inte så många som blev bra =)

Första diket hoppade jag av o gick över med henne, sen så satt ja på ryggen o skutta!! =)) Haha! Då skulle du sett mig Nettan!! Haha!Ja nu lever vi i kartongkaos hemma, har fullt med kartonger som vi har packat! Det är ju snart dags nu...!!! =)
Kommer att stalla in sig en tjej som heter Lotta i stallet till 1 mars, hon har ett vbl som heter Bianca, Så jag hoppas att hon & Lina kommer att gå bra ihop, men det gör dom sökert LIna e så snäll mot alla hästar, vad jag märkt =) O Bianca verka vara en snäll kuse som va lite mammig, så det blir nog bra =)

I måndags så var jag in med Trixy till veterinären, hennes vänstar öga var rinnigt och uppsvällt o irriterat. å jag fick salva som jag hade på Tiger förut. Men hon hatar att åka bil, skrek hela vägen, skrek även när vi satt i väntrummet, lilla pluttan! Men vi kom hem o börja med sälvan, redan dagen efter såg hon finare ut i vä. öga. Men höger ögat såg man inget av! Det var igensvällt, bara att salva det ögat oxå, så nu ser hon fin ut i båda ögonen.

Lite bilder på Bamse, Trixy & Tiger! Trixy i sin fina resväska =)

See Ya!!!

En dag i skogen!!

Idag var det sol!! Det var ett tag sen, så både jag & Lina löngta ut i solen tror jag!!Jag & Lina drog ut på en skogsrunda, Lina bestämde sig för att traska rakt ut i skogen, okej då idag fick hon som hon vela!! =)  Igenom vattenpölar, slalom mellan träd, över stock & sten!!!
Vi hade en jättemysig dag i skogen jag & Lina!!Igår lördag så tog jag & Nettan oss en skogspromenad med doggarna, hon hade nämligen Etna hemma över helgen, så Izor va ju lycklig & dom sprang runt i skogen!!!! Det var snöigt och regningt men vikongar som vi är så trotsa vi vädret, eller hur Nettan? =)
Etna i rosa!
Självklart var skulle dom ju ha lite godis då & då oxå, dom va ju så duktiga =)En lyckad bild på Izor, och en lite mindre lyckad bild på Izor, hehe!
Knäppte ju kort på Myggan & Spindeln oxå, som går ihop med Ammi & Saga nu på utedrift!
Plus alla fyra små sötnosarna!! =)Tiger kommer nog sakna jultomten när han nu plockas undan för denna jul!!Näe nu ska jag nog fortsätta packa lite!!! =)

See Ya!!!

Sällskap i stallet!!

Japp idag hade jag sällskap av syrran i stallet, på väg till hagen för att hämta Lina stanna vi o hälsa på fölisarna! Tog in Lina och gjorde iordning henne för en ridtur i nysnön!
Syrran promenerade med, sista biten hem fick hon hoppa upp och rida tillbaka, gick så bra så!! =)

Var väldigt kul att du följde med till stallet! =) Efter ridturen så på med täcke och släppte ut Lina i snö vädret igen, vi satt fart i stallet och mocka samt bytte vatten och sopa! Vart så bra så! =)

Och nu sitter jag här o skriver lite blogg... =)

Anders gjorde en köttfärspaj häromdan...måste ju bara säga att den ser skitgod ut, men inte tycker jag den smakar gott eller...! Men smakar gör jag ju iaf, kanske lär mig att tycka om så småningom!Knäppte en massa kort när Anders satt och käka sin paj... till en början vart han lite irriterad... men därefter brast han ut i skrat!! Haha!Igår så var det besiktning av vårat hus.... hehe. Gick väl bra, badrummet var ju värt att rusta, men det visste vi ju redan så det var ju inge nytt. Få sse om vi lånar fullt ut och rustar det på en gång, i och med att vi pruta ner huset hundra tusen...vi får se. Sen var det ju lite grejer att göra...men huset kan ju inte var perfekt från början...blir ju perfekt efter att vi har bott där ett tag ;)
Så nu är det liksom helt bestämt...vi ska ha huset!!! Gaah!!!! =)

Så nu är det ju bara en och en halv månad kvar...sen så!!!

Här får tjocke lille Tiger vara med på ett hörn oxå...!! Hihi =)Det får avsluta min blogg för den här gången...

See Ya!!!

RSS 2.0