Gipset är borta!

Yes äntligen är gipset borta! Var in igår o tog av de, skönt. Nu är det bara att börja belasta foten o hoppas på de bästa :) Ska ta mig tillbaka fort som attan så man får gå ut o gå igen nångång! Får se hur de går nu o om ja får besvär av skruvarna...isf måste ja in o ta bort dom iihh! Men de visar sig.

Dock så kan ja inte stödja på foten riktigt än, den är uppsvälld, stel o blå! Gör lite övningar medans man sitter still o lägger lite belastning när ja står, de ja kan, de går inte att böja foten så mycket än, men det kommer! Wee!!

Har även varit några härliga dagar med sol o lite värme igen! Så jag o hundarna har varit ute på gården o njutit för fullt!Här har vi en spellevink som bara inte kunde hålla sig, den godisen skaaa jag ha!!!!Nu ska jag gå o mysa med världens bästa hundar som ligger i sängen o sover!!

See Ya!!

Whippetvakt!

Japp i lördags så var vi whippetvakt, vi hade Milo & Mojo här! Skulle tippa på att dom 2 sov ovaggat när dom kom hem, dom har lite  sjåigt att vara här då 7 e kastrerad o dom ser han som tik! Dom är så kära båda två!

Anders fick sköta prommisarna då ja inte kan ta nån hund i koppel, vi hade tur med vädret så dom fick busa ute på gården med en sväng!

Här försöker Ilo lära dom andra pojkarna hur man kommer in till hönsen, haha!
Ja då var det måndag igen o Anders har åkt till jobbet o här sitter man, lite tråkigt att va själv hela dagarna o inte ha nåt att göra. Men snart blir det ndring på det! PÅ torsdag åker gipset av! Ja jag kommer ju inte kunna gå på foten direkt, men en början ialla fall! Har 6 veckors rehab från de att ja tar av gipset. Men det blir skönt att få av sig det.

I Lördags när vi va hundvakt var även mamma o pappa här o hjälpte oss byta sista fönstret för i år, matrums fönstret, blev ett enda stort fönster! Och de var sååå bra! Ni Är bäst mamma & pappa!!

Solen skiner o frosten glittrar! Härligt höstväder ute idag!

Men ja ska slänga mig i sängen o glutta tv!!

See Ya!!

Utställning i kungsgårn!

Jajjemänsan!! I söndags var vi på inoff utställning i kungsgårn, i deras kalla ridhus! Vi fick gå ut för att värma oss!! Seven fick stanna hemma då vi tyckte de va nog att hålla en hund varm, Ilo hade dubbla täcken, fick sitta i knä på Anders mesta utav tiden, o med en fleecefilt runt sig, hihi :)

Han skötte sig jättebra! Vi va där tidigt, strax före 9 o det dröje nog runt 3 timmar innan de var vår tur. Men Ilo va så avkopplad o brydde sig inte i dom andra hundarna eller folket, så duktig pojke! Han va till och med så avslappnad att när han låg i mitt knä o ja slöpptener honom då det var dags för ringen, så va han väl trött o bara pös ihop o "ramla" omkull o där låg han, haha Sötnos! Så vi fick oss ett gott skratt åt grabben.

Såklart så var det Nettan som ställde han åt mig, va skulle ja göra utan dig Nettan, du är bäst!! O Ilo följde Nettan o sprang så fint så fint! :)

Han fick hp, vart BIR & BIG2 :) Duktiga duktiga pojken, var så stolt över honom!

Nettan va in med Izor ganska tidigt på dan, så jag är rätt säker på att Izor visa Ilo hur han skulle springa i ringen, Izor är ju bara bäst o det gick ju bra för honom på utställningen oxå, hade inte trott nå annat om honom :)

Så tack Nettan & Izor för att ni hjälper mig o Ilo o lär oss om utställning! :) Jag som inte kan nånting, gaah! :)Nu har lillen krypit upp i knät på mig här, han är en riktig knähund. Men ja hör att det pågår satyg nere i köket, hör att Seven står på köksbänken o donar, måste springa ner!! :)Nu är det bara drygt en vecka kvar tills jag ska ta av gipset!! Det ska bli skönt!! Var in förrförra veckan o tog stygnen o böt gips, aj aj aj säger jag bara. Och alla sa att det killas bara när man tar stygn!! Iiiihh, jag tål verkligen inte smärta, för fy tusan det gjorde ju ont!! Haha! Allt såg/kändes bra så det var skönt. Men var in förra veckan igen o lära byta gips då jag fått skav på hälen.
Men snart så slipper ja detta gips! Nu har jag skuttat på kryckor i 7 veckor! Men konsigt nog så känns de som de gått ganska snabbt, vilket e bra. Men ändock så har jag 7 veckor kvar som dom räknar att de tar innan ja blir återställd.

Nä nu måste ja ner o mumsa chokladgeggsmuffins!!!

See Ya!!!

Händer inte mycket..

Ja här hemma händer det inte mycket!! Nu börjar de verkligen krypa i mig!! Allt är sååå himla bökigt att göra!! Men imorn har halva tiden gått o ja ska in o ta stygnen o byta gips, iiihh ja e sjukt nervös! Men Nettan ska skjutsa o va med så hon får mig nog att fnissa en hel massa!!
Det gjorde vi sist hon va med in, haha! Vi kan vi Nettan!! Allt borrande i ben, hjärnor o va de nu va vi hörde!! O alla verktyg som såg hemska ut, haha!

Sitter mest hemma o blänger tv... Men har iaf vart ut ett par gånger o plocka svamp!! O gissa om de va skönt att komma ut! Men kan inte va ute länge då ja får ont o sväller!

Idag på eftermiddan ska vi på jobbet åka o rida islandshästar, eller ja kan ju inte rida... :( Tyvärr!! Hade vart skoj!! Men jag får ju va med o sniffa häst o hästskit iaf!! Härligt de!!!

POjkarna sköter sig bra fast dom inte får så mycket motion, dom sover med mig hela dagarna, har kommit ut i skogen ett par ggr i veckan o fått sprungit av sig liite iaf :) men som en klok människa sa, så kanske ja ska ta tillfället i akt o koppla av, lika pojkarna!! :)Nu hör i oktober ska vi va med på inoff utställning i kungsgårn med Ilo, så de blir spännande :) Tyvärr missa ja ju växja utställningen vi tänke åka på i nov. Men det går väl fler tåg!!!

Julen närmar sig med stormsteg oxå!! Är inte såå förtjust i tanken att snön kommer snart... men när den väl ligger på backen så är det ju mysigt! Bara de e mycket snö o lite slask! O lagom med . grader så man kan va ute en liten stund med pojkarna iaf :)

Nästan alla fönster är bytta i huset nu! Vilken tur att ja har världsbästa föräldrar!! Mamma & Pappa jag älskar er jättemycket! Ni är bäst som har hj'lpt oss med det!! Ni är bäst, alltid!!

Har även beställt bäänkskiva till köket nu o nytt kakel så det blir spännande!!

Jisses så jag är gottasugen! Kanske man ska sno ihop lite chokladgeggsmuffins!!

Äh det får räcka nu!!

See Ya!!!

RSS 2.0