Julen har varit

Ja julen har hunnit kommit o gått sen ja skrev sist!
Jag har vart ledig hela julen o är ledig fram till på måndag igen, härligt!! Julen har varit jättebra och mysig! Jag va hemma hos mamma o pappa o fira me syrran, hjalle o släktingar.
Käka våran julmat som består av kött och potatis!! Mumms!! Inge janssons frestelse o sånt här inte... :)
Anders fira hemma hos sin pappa med fru o brorsorna, han hade haft jätteroligt och mysigt han med! :)

Har tyvärr inga bilder att bjuda på från julen, enda julbild ja har e denna, skinkmacka o julmust!! Det e grejer det!!Sen har ju vi vart hus o djurvakt på farmen!! Ja hos camilla och ronny såklart :)
Från tisdag 22/12 till och med igår tisdag 29/12

Har skött alla djuren, hönsen, duvorna, ankorna, kaninerna, marsvinen, vaktlarna, hundarna (7st), katterna (4st) alla småfåglar inne, nymfparakiter, dvärgpapegojor, undulater m.m :) Sen har vi dom stora pippin oxå. Nämligen Gåsen Linus! Linus va himlans kaxig, fräste o gick emot o försökte, men det gick så bra så, ut på morgon o in på kvällen. Va så duktig så :)

Och så har vi fistik och jako som e papegojor och bor inne i vardagsrummet!

Tror ja fick med alla djuren :) Här kommer lite bilder på allihopa!

Så det var alla fåglar o gnagare det! Här kommer katterna o vovvarna,Märta fick ja ingen bild på, hon ville inte va me! Vi börjar med Stina, Sture och sist kommer markus (som ja vill kidnappa)!!!
Sen har vi vovvarna! Och vi börjar med Edit! Här kommer malte, (han som slickar sg runt munnen)Dom va lite svår att fånga på bild vissa av dom!! :)

Nästa dam på tur är Tova!Greta!! Hon syns nog mer på bilder me allihopa!Bojan!!Buffy lyckades ja inte få ett enda kort som va bra.. hon ville inte heller va me på kort.

Sista i skaran är lilla Ilse!Och här kommer lite bilder på dom allihopa!Tyvärr så löpte både Ilse och Bojan, så det blev så bökigt att ha Alvin o 7 där i och med att ja lära hålla dom skilda åt o så. Blev lite bökigt, så de va lite synd annars hade dom 2 fått bott där oxå :) Men nu gjorde vi så att ja sov på farmen dom flesta dagarna o anders sov hemma med Alvin o 7. Och det funka jättebra det med!!

Jag sov på soffan med alla 5 hundarna (Buffy och Edit sov uppe med Markus) Och det var så mysigt så mysigt!!

Mitt liv på farmen 1 vecka har varit jätterolig! Som jag sa till camilla o ronny... Det gör jag gärna om :)

Oj oj va klockan tickar... snart börjar bingolotto som vi ska spela ikväll, haha! Så har vi lite cola och bio popcorn att smaska på.

Imorn e de nyårsafton och vi ska hem till mamma o pappa o äta smörgåstårta o mysa. Sen till kvällen så kommer syrran o hjalle hit! Vi ska käka lite varma mackor/räkmackor, o sen mumsa på gotta o ha de trevligt!!

Hoppas att både Alvin o 7 e lugna o inte blir så skraja när alla smällare går igågng...

Nä nu e ja trött, nu måste ja ner o dricka ite cola o mysa framför brasan!!

Gott Nytt År Allihopa!!

See Ya!!!

Förkyld

Fortfarande, men men sånt är livet!!

I onsdags eftermiddag så åkte ja iväg me Alvin till Camilla, och Seven skulle vara hos Nettan i Izor! Jag hade extra återbesökstid hos capio medocular i uppsala (ögonkliniken)

Har ände sen ja gjorde lasek  på mina ögon så ja slapp glasögon så har det inte varot som det ska. Har vart på många återbesök men till en väldigt nonchalant läkare som bara har sagt att si o så kan de inte bli utav den här op. Det e från nåt annat, de e suddigt till o från, har ljuspunkter som ja ser så gott som hela tiden...

Nähä bara o strunta i det... tidigarei  våras tror ja det var så fick ja en enkät ja skulle fylla i om min op. Ja skrev som ja tyckte o skicka in. För ett par veckor sen ringde dom upp o fråga om ja ville komma på extra återbesök eftersom ja upplevde att de inte va bra, näe tänkte ja, komma till samma läkare för o få samma spydiga svar... men då sa hon att mats rehnberg har slutat! Ja men då kommer ja!!

Så i onsdags for vi iväg, i våran nya peugeot såklart, har ja glömt o skrivit, en peogeot 307 -04 och den är så fin så fin. Har inte knäppt nå kort så de får ni se sen nån gång :)
Men ialla fall så kom vi fram till uppsala och ja fick träffa en optiker som kolla noga o fråga en massa.

Ja det visa sig att ja hade kvar brytningsfel på båda ögonen, värst på vänster plus att ja hade närsynthet kvar oxå på vänster... Det e inte ja som inbillat mig!! Det har vart nå fel... Gaaahhh!!

Hornhinnan på högra ögat var för tunt så den får ja inte operera igen. men vänstra ögat skulle hon diskuter me e nläkare. Så få se om de blir en operation på nytt efter jul.....

Strunt i det nu o till Grabbarna 7 & Alvin.

Alvin fick vara hos Camilla till onskväll, allt hade gått bra där och de är skönt att kunna lämna honom där om de behövs. Likasom att du Camilla får säga till om ni behöver hundvakt eller så :)

Seven va hos Nettan och Izor, tror både Izor och Seven vart glada! Va länge sen dom träffades nu! Han fick fälja med till stallet, o sen va dom ute o gick vig kl 21, då tänkte ja att de orkar väl inte han sömntutat, han som har sov tid samtidigt som mig vid 19.30-20.00!! Hahha! Men han hade traskat o vart pigg, sen när ja hämta honom o han satt i bilen så somna han sittandes!! Hihi! Han ramla ihop när han somna! :)

Här kommer lite bilder på 7 när han e trött, och när han sover...Och här är Alvin när ahn sover... :)Igår kom de ju lite snö oxå, så då passa vi på att ta oss ut i skogen o sprang o lekte lite!Grabbarna har oxå dargkamp ganska ofta! De e kul! Alvin brukar få lite hjälp att hålla i av husse för att undvika att flyga iväg, hihi :) En varsin dusch har dom fått i veckan oxå!Härliga grabbar vi har!! :)

Idag är det sol, minusgrader och jättefint ute!! Måste ut i skogen idag!!

See Ya!

Förkyld!!

Jajjemän, va krasslig i helgen oxå, kände mig lite bättre igår, söndag. Men idag på morgonon så va de snurrigt o krassligt, blev hemma från jobbet...

Mellan Seven och Alvin går det bra! Dom busar o har sig! Det bästa seven vet är o bli jagad, o Alvin jagar! Än om han inte hinner ifatt han så jagar han hihih! Släppte dom i crossbanan en dag o jäklar va dom sprang!!! Filmade me mobilen men har int lagt in det... Men här är lite bilder..Har även vart hem till mamma o pappa o träffat Nippe oxå! Seven gnagde ben han o låg vid sidan om, dom 2 små kaxpellarna fick hålla på dom! Han va med o busa litegrann vi nåt tillfälle, Hihi :)Har ju även fått hem Pelle o Algot, en hedemora tupp o en silkes tupp! Här är det samling vid pumpen  i hönshuset, sen kommer bild på Artur, Pelle och Algot!har suttit o kolla genom lite kort jag har, bjuder på på lite bilder på dom djur ja haft under åren. Först ut är Bamse som fortfarande finns kvar hos oss. Hamstern Helga - Linus - Linus & Lissie - Lissie & Lufsen - Sigge - Trassel - Elvis - Elvis - Kiwi.  Det var gnagarna det! Så fina alla var!!!Och här har vi Tiger sötnosen!
Och Trixy min alldeless speciella katt... Hua va ja saknar dessa katter!!!


Näe nu ska ja gå ner o försöka få i mig nåt att äta...

See Ya!!!


RSS 2.0