Nyårsafton

Nu har även nyårsafton passerat, då spenderade vi förmiddan hemma, Jennie kom förbi med Mogge vid halv 8 då vi skulle va hundvakt medans hon jobbade. Så Vi busa o lekte lite tills det var dags för mys i soffan!! =)Vid 2 så drog vi iväg till mamma o pappa, Mogge följde med =) Vi duscha o så, vi väntar ju på att vårt badrum ska bli klart, har stått still nu under jul så hoppas dom kommer igång efter helgerna här =)

Vid 3 så kom Anna o Hjalle, vi äter ju alltid smörgåstårta hemma hos mammao pappa på nyårsafton, o så gott det var!! Sen var de tänkt att Anna o Hjalle skulle komma hem till oss på kvällen, har blitt så vi firat nyår med dom =) Så mysigt, men tyvärr så hade Anders legat däckad dagarna före så han va inte så himla pigg så vi ställde in de...=/ Men som vi sa så får vi ta det nån helg att dom kommer över, laga lite god mat o så!

Jag o Anders käka fläskfile o strips igår, med kantarellsås o gotta =) Sen till efterrätt blev det färsk annanas med grädde, Oooh så gott!!

Häromdan så kom Nettan hit med Izor, hon skulle följa med på promenad när jag red Lina, så vi gav oss ut i snön o solen lyste, härligt!! Galoppera i lite uppförsbackar o hoppa lite småhinder =) Det var en mysig ridtur/promenad!! Det gör vi snart om Nettan =)Idag drog jag och Anders iväg till falun, han hade sett ett surround paket till datorn som han ville ha på onoff, o det fanns inte i valbo så vi tog vårt pick o pack o drog till falun!! Ja då kan ja passa på att kolla lite på kupolen, köpte en tröja där, de va de enda. Sen svängde vi in på max o såg att det fanns en affär längre in som sålde ellos prylar, 1 o 2:a sortering, men hitta inge kul där. Sen såg jag en till affär... All-ting!! Yes där går vi in! Va som ett owe jansson typ.
Hitta 4 jättefina stolar!! O så lyrisk ja vart!!! Men hade inte råd att punga ut 895:-/st som de stod... åkte därifrån men kunde inte släppa stolarna... Messa me syrran att ja hitta fina stolar men hade inte råd att köpa dom.. snäll som hon är säger hon att ja får låna av henne!! Åhhh måste bara tillbaka o känna efter en gång till... =) Och jaaa, jag va lika lyrisk då =)
Dom ska vi ha sa va, ja dom kostar 2 för 895:- Wohooo!!! Billigare än väntata med andra ord =) Anders va övertygad om att vi inte skulle få in dom i bilen då vi hade en stor kartong med surroundljud i bak...... jodå sa ja, vi kör ju mazda... vi prova o självklart gick dom in, hur bra som helst!!! =)

Väl hemma så va ja överlycklig =) Jennie va i stallet o skulle följa mig till ridhuset med Katja, så vi promenera dit med piggelin Katja, släppte henne lös så hon fick sträcka på benen lite, va där en liten stund innan vi begav oss hemåt med tokan, både ja o Jennie fick oss en spräckt  läpp efter hon slängde huvet på oss! Men lika glad var vi för det, hehe =)

När ja sen kom in från stallet så hade anders kopplat in surroundet i jisses vilket ljud vi har nu, sitter o poppar för fullt! Och grannarna har underhållning när ja poppar, för titt som tätt hoppar ja upp o skakar loss!!! O de e väl inte direkt snygga dancemoves, Hahaha!!!

Torka av stolarna o ställde dom på plats, jisses så  fina stolar jag har nu =)Därefter var det dags för stallet igen! Ut o klädde på Lina för en tur i ridhuset =) Vi var ensamma där o satt igång att jobba lite, mestadels i skritt då vi kör grunder från början o allt! Men trava lite o galoppera lite för hon skulle få sträcka på sig.. jisses va skönt de e o bo så nära ridhuset =) nu när ja äntligen köpt ridhuskort, imorn blir de en skogstur!! Men ska nog gå dit imorn bitti o prova longera Katja lite lätt!

Nä avslutar med att visa dom fina glasburkarna ja fick av syrran i julklapp! =)See Ya!!!

RSS 2.0