Promenad med Izor!!

Jajjemän! Igår så åkte jag o seven in till sandviken för en prommis med Nettan & Izor! Det va så länge sen vi sågs o som grabbarna fick springa o busa!! Seven vart såååå glad när han såg Izor, dom e så söta ihop!!

Gick på en lång skogsrunda där dom fick springa lös nästan hela tiden, härligt! Lille Alvin fick vara hemma hos Camilla medans vi va i sandviken :)Har vart många dagar med härligt vårväder nu på sistone o jag o grabbarna har vart mycket ute i skogen o gått! Så härligt o skönt!! Seven har en bäck som han alltid ska ner o dricka ur o doppa tossingarna :)I onsdags så var syrran hit o vi hade oss en riktigt bakdag igen! Jag hade en cupcake beställning till biblioteket på 25 st. så då passa vi på o baka o det vart nog närmare 90 cupcakes som vart gjorda då!! :) Här är ett smakprov!!
Har en beställning på glutenfria cupcakes till sommaren, ska försöka prova mig fram till ett bra glutenfritt recept :)


Sen har jag ju glömt att lägga ut bilder från när Emelie o sötaste Leia var här o hälsa på!!Nu planerar vi för o sätta upp staket runt hela gården i vår/sommar. Ska bli jätteskönt, o få fart på hagen så det blir gräsmatta så småningom.. Det är så härligt med våren!!

Lite bilde på grabbarna o efter besöket hos Camilla idag! :)

På onsdag ska jag till uppsala för en till undersökning av mina ögon ,sen är det dags för op!! Äntligen.. efter 3 år har man fått rätt att mina ögon inte va som dom skulle... tur att läkaren sluta! Annars hade ja nog inte fått hjälp än, eftersom han va så nonchalant från början.. men men nuså! :)

Nä nu ska ja ta o gå en prommis med grabbarna!!

See Ya!!
Äntligen!

Har jag både lämnat in kameran på lagning och hunnit fått tillbaka den, weee! :)
Våren har kommit och det har vart jättehärliga dagar ett tag! Hörde de ska komma snö på söndag dock...men den lär ju inte stanna kvar iaf..får vi väl hoppas! :)

Vi planerar hur vi ska ha det i "hagen" där ska de ju bli gräsmatta o trädgård :) Men det e så svårt att planera o se hur man vill ha de, tur man har tid på sig att få iordning :)

Alvin har fått sig en avhyvlare igen, ja alltså vi var hem till Camilla så raka hon lillen, tackar :) Han vart så söt så, nu ser han ut som en liten dvärg pinscher! :) Haha!

Bjuder på lite bilder från dagens kort. Bl.a grabbarna o hönsen!

Tar och avslutar med att visa den här mysiga korhen ja fynda häromdan, min lilla äggkorg som ja har när ja går ut till hönsen o plockar ägg :) Ochdenna härliga vårblomma, tussilagon!! Som vi hitta på vår prommis! :)See Ya!!

Grillmat!

Idag så har vi vart hema hos mamma & pappa o käkat grillmat, kycklingfile o kotletter! Mums!! Årets första grillning o gud så gott de var, längtar verkligen till riktig vår o sommar nu!

Kanon väder är det idag oxå, solen skiner och det är jätteskönt ute. Knäppte lite kort på Nospan oxå, Mamma o pappas nya lilla valp! Så supersöt, tänk att Nippe har vart så liten han med.. :)Tidigare i veckan här så kom syrran förbi o vi baka, o gissa vad... jo cupcakes såklart! Baka förra veckan oxå o bjöd på jobbet, fick en beställning så de baka ja nu i veckan me syrran, o hon baka o skulle bjuda på jobbet hon med :) Ocvh självklart så baka vi åt oss själva oxå, de e ju bara sååå gott!! O så roligt att göra!Har även passat på att gå en långis me grabbarna idag då de e sånt härligt väder! Tyvärr så har ja inte lämnat in kameran på lagning än.. måste ta o göra det!!

Och har även hunnit med att sitta på nattvak hos chablis då hon vart dålig o fick kolik igen.. lillpluttan, tycker så synd om henne, sen gick de knappt en vecka osså kommer hon o 2 hästar till ut från hagen.. hon skär sig o vet lär komma o sy ihop henne.. Lilla gumman sicken otur hon har.. Nu är hon piggare o gladare, hon får medicin o ska ha ett par dar till. Så får vi se hur hon kommer igång.

Nä alltså nu kan ja inte sitta här längre... ut i solen för sjutton!

See Ya!!! 


RSS 2.0