Fanny

Har ju glömt bort att lägga ut lite söta bilder på Camillas nya tillskott, en av dom iaf :) Lilla Fanny, så otroligt söt!!Isöndag så kom Elin och hämta Ina, hon vart såld till uppsala, till en lite ridskola med massa ponnyn! Ska gå 2 ggr om dan 30 min per gång. Helt perfekt för henne då hon mår bäst av att röra sig varje dag! Jättetrevlig tjej som jag verkligen kände va rätt. Så nu är jag hästlös sen nstan en vecka tillbaka, Jättekonstigt men dock skönt.

Ja nu har ja sovmorgon om dagarna, nu kliver ja inte upp förrän halv 5, haha!Och i söndags va det alla hjärtans dag, 2 år som vi bott i storvik i vårt hus. Vi flytta ju nämligen in på alla hjärtans dag för 2 år sen! Anders hade bakat en kaka åt mig, inte riktigt klar då den sjönk i mitten, men lika god för det! Hihi :)) Samma dag va vi ut en svängi skogen me hundarna då de va jätteskönt väder ute!!Så har 7 & Alvin fått busa ute i hagen som numer ska bli gräsmatta o trädgård, vart så lyckliga!! :)) Och är vi ute utan dom på gården så ser de ut så här inne!I onsdags så skulle vi iväg o hämta lite vaktlar i närheten av avesta, men då ja fick magsjuka så kunde inte ja följa me... Anders tog Tommy med sig o dom drog iväg! KOm hem me dessa sötnosar! 2 ägg har vi hunnit få, den längst till vänster är tupp, resten hönor.Det var de de!!! Nu är jag baksugen!! Bakade lite limpor i måndags, gav bortnågra stycken o behöll 3 st själv, mums! I tisdags fyllde syrran år, 29 år! Var dit o fira henne och åt en massa gotta :)

Känner mig mycket piggare idag iaf, om ja e still! börja man röra sig o hålla på så blir man illamående! Bara att vila lite till!!

Nä nu  blir det sängen och tv!!

See Yaa!!

Bakglad!

Jajjemän jag har blitt rikitgt bakglad! Kul att baka, vill gärna baka mycket bröd, ska ta o baka lite limpor ihelgen tror jag, häromkvällen så bakade jag lite rågbullar till kvällsfikat :) Smör & ost på & med ett glas mjölk! Mums!!Mamma o pappa var hit förut då jag fyllde, Nippe va me o träffa mina grabbar, likaså Nettan har vart hit med Izor, men så kallt så vi tog aldrig nån promenad, utan dom fick busa litegrann på gårn istället :)Sen förra helgen så sov syrran här oxå, fre-lör! Lika mysigt o roligt varje gång!! Vi växer nog aldrig ifrån att vi vill sova över :)

Vi åt gott, pasta snäckor med bacon och ost sås, sen hade vi köpt lite gotta som vi satt o smaska på :) PÅ lördag morgon va vi ute lite me grabbarna på gården o därefter drog vi iväg hem till syrran som har fått omtapetserat o nytt golv i lägenheten, jättefina tapeter vart det!! Supersnyggt! Klinkersgolv i hallen som va jättefint, sen har dom lagt in mer nya golv i andra rum men dom har ja inte hunnit sett än :)KOmmer lite fler bilder från promenad o bus me grabbarna, osså har ju Anders fått sig ett nymfparakitpar av Camill. Så nu har han en Sigge & Siri i hemmabyggd bur här hemme! Som han alltid velat ha fåglar..Va oxå ut i skoterspåren häromdan så Seven fick springa av sig ordentligt, o jisses som han springer den lille kraken!! Så härligt att se, Alvin får gå i koppel, han har tendens att dra iväg, är vi mitt i skogen så funkar det ganska bra. Men här får han gå i flexikoppel :)Jajjemän det var det det!

Lite nytt på jobbfronten, Vi har fått en kombitjänst i vår grupp som en kollega tagit på sig. Hon ska vara i köket o värma mat o förbereda sallad o koka pasta, pot osv. Handlar om ett par timmar i ett litet kök. Jag ska gå kurs med henne så jag kan hoppa in för henne i köket, känns faktiskt kul!! Va me en dag i veckan o förberedde o så, det va skoj, så det ska nog bli bra! :)

Kankse har fått en köpare på Ina... skriver inte mer förrän det e klart me nåt.. Jennie skulle flytta chablis i månadsskiftet feb-mars, kanske kanske så blir det redan imorn om allt går som de e sagt...Nä nu ska ja ner o mumsa på lite rågbullar som ja har kvar. Osså hoppas ja på lite sol o skönt väder då Seven o Hanna ville leka idag :)

See Ya!!

RSS 2.0