Mohawkfrilla!

Jepps, en sån har jag skaffat mig. Men de va ju ett par veckor sen. Syrran kamma & fixa till så mamma såg vart hon skulle klippa, sen sat hon igång! Det var så jäkla bra! I med lite ny  svart färg så vart det kanon!!
Lägger in en bild, inte världens bästa men syns väl litegrann hur det blev iaf =)

Var ju på husvisning i ockelbo förra  veckan, men det var inte ett hus för oss. Kändes inte rätt när vi kom dit så vi bestämde oss för att vi inte ville ha det.

Hitta ett nytt hus fast i järbo denna gång, som bara e så perfekt!! INget färdigt stall men en fräsch stoor lada som man kan göra om. Mycket mark så det kan bli stora fina hagar! Ska på visning på det huset idag..får se hur det går, tror väl att det blir budgivning på det huset, är det så så är inte vi med på budgivningen för priset ligger redan högre än va vi tänkt oss från början... men man kan alltdi hoppas.

I lördags bar det iväg till avesta!! jag & mamma gick ner till Nettan o hennes mamma till klockan 7. Börja packa bilen med stolar, fika o sånt. Sist fick Izor hoppa in.

Iväg till avesta & hitta en skuggig plats där vi satt upp Izors bur, kl 9 började dalmatinerna, & kort därefter var det Nettan tur med Izor, in i ringen o sprang o sprang. Hon fick ta många varv =) Men det gick bra för Izor, visst tyckte Nettan det kunde gått bättre för han fick inget cert tyvärr. Men det kommer Nettan, Chilla ite =)
Jag tyckte hon skulle va nöjd iaf =) Fika lite gomacka när dalmatinerna var klar. *Mums* Baguette med kycklingröra!

Mamma O nettans mamma satt sig på en parkbänk, o det ser så skönt ur där dom sitter =)

Sen skulle Nettan shoppa lite vid stånden oxå, så vi gick där en stund o strosa. Sen var det bara att bära iväg hemåt igen! Det var en rolig dag, fick upp ögonen för en ny hundras - faraohund. Som jag vart himla sugen på! Men det finns visst inte så många i sverige så dom blir väl dyr om man ska ha en, men man vet aldrig!! =) Ska ju ha en nakenfis o troligtvis en sheltie också.

Måste lägga in en bild på Tiger oxå..lilla charmören! Haha!

See Ya!!


Värme!

Den här veckan har väl varit bra, duglig i alla fall!
Dom här senaste dagarna har vart lite väl varm för min del, är inte så förtjust i när det klibbar överallt!!
Får gärna va lite svalare..

Tiskväll bjöd vi hit Anna & Hjalle på lite grillkväll & det tyckte dom skulle bli gott!

Vi grilla kycklingfilé & fläskkotletter (inte fläskfilé som du har skrivit syrran, hihi) Och det vart jättemumsgott!! Strips & kantarell/beasås till, värsta gotta!! Dom var kvar ett par timmar & innan dom skulle hem så stod jag & syrran & fåna oss i spegeln! Har bilder på det här nedan, moahaha!! Trevlig kväll i alla fall, såna ska det bli fler av!!

Onsdagen var jag ledig, nationaldagen har ju blitt röd dag. Jag & Nettan begav oss till ockelbo & skulle utforska lite ridvägar runt huset..Vi kom till ockelbo runt kvart i tio, & vi stack iväg på våra cyklar, in på en äng kom vi först, nja va inte så bra ridväg, kanske om man äger mark där så kan man rida lite längre.

Vidare på asfalten osså svängde vi in på en smal grusgång som gick rakt, & rakt, & grusig var den, crossar hade kört där så det var riktigt jobbigt att cykla! Anders ringde & han hade fått reda på att det var gamla järnvägen så den gick hela vägen till hagsta, ett par mil tror jag! Puh! Vi svängde av efter kanske 1-1,5 km s vi kom ut på stora vägen. Svängde in i sogen efer en bit & där fanns det ju bra ridvägar!! Men som sagt så är det 2 km asfaltväg till dom vägarna...*hmpf* Varmt var det, vi svettade & var fikasugen, hitta inge lämpligt ställe i skogen att stanna på så vi cykla mot ockelbobyn.

Stanna vid sundsbron? tror jag den heter...=) Kravla oss ner till "stranden" där, låg nån båt lite här & där.
Osså glufsa vi i oss efterlängtat fika! Muffins, pärlbollar, kakor & dricka! Gött var det!!

Sen klampa vi ut en bit i vattnet, såg lite abborrar & nån mer fisk, ja men dom e nog hungriga tänkte vi!! Haha! Bjöd dom på lite muffins & det glufsa dom så gärna i sig!!

Sen kom Anders & hämta oss & vi drog iväg hem till sandviken.... släppte av Nettan & lekte lite med Izor innan vi drog oss vidare hemåt...

Igår var Jag, Anders & hans äldsta brorsa till hofors, var ju streetrace & offroad där i samband med bessemerfesten. Kolla lite på racen men det blev snart paus, då drog vi oss till off roaden & det var kul att kika på när dom dök ner i lerhölen med sina jeepar & valpar!!

När vi kände oss nöjd där gick vi & kika lite till på racen, hann inte stå så länge förrän det blev alldeless för varmt för mig (36 grader i solen) Vi lära gå innan ja däcka!! Gaah!!  Satt oss i bilen & den visa 38 grader ute, så hur varmt va det inte i bilen då!!! Men som tur är har man AC, & det var himlans skönt =)

Sen hem & grilla lite korv!!

Idag har vi vart uppe i västanbyn..Anders har polerat bilen så nu blänker den & e fin.

& nu sitter jag här & tror jag ska ta & gå ut på altanen med katterna & gosa lite! Ja det gör jag!!

See Ya!!


Goddagens!

Vilken härlig sommardag det är idag, springer runt i shorts o linne! Supernajs!!
Har vart till bella idag på morgonen, men red inget idag för jag hade mockningen. Men fjäska ju så klart med morötter till hela gänget!

I onsdags bar det iväg till Sthlm med syrran! Gick & strosa & handla faktiskt hela 4 tröjor! Det var inte illa för att vara mig, plus att jag hitta en snygg armbandsklocka med döskallar!! =)

Kl 16.15 var vi till strandvägskliniken, (ögonkliniken) för jag skulle på återbesök, det gick väldigt fort o doktorn sa att det var mest trycket i ögat dom kunde kolla nu, för det lära dom göra när man tar kortisonögondroppar. men det var bra, & läkningen såg bra ut än så länge. Så det är väl bara att hoppas att det här suddiga försvinner snart...

Är det nåt mer som hänt... jag har ringt & boka in visningen på huset, men de skulle vara 10 min individuella visningar!? Tyckte jag lät himla underligt, på 10 min hinner man ju inte mycket! Ja vi får väl se... Jag 6 Nettan ska dit på onsdag 6 ut på cykeläventyr! Vi ska kolla lite ridvägar runtomkring där, verka inte vara så himlans mycket såna där... & det är viktigt för mig att det finns!!
Rider man över hamrångevägen så finns det hur mycket som helst, det är bara det att det är 2 km dit...asfalt, så då blir det en bra skrittbit...men men det visar sig!!

Har lite bilder på Trixy när hon kom & la sig hos mig & vela mysa lite =) sötnos!! Även på Bamse när han skulle krypa innanför filten & gosa!!




See Ya!!


RSS 2.0