Hemmastadda!!

Japp nu har vi gjort oss något sånär hemmastadda i huset!! Fortfarande massa kartonger kvar att packa upp o så, men men det blir nog klart snart =))

Strulet med ägarna har iaf löst sig o vi kommer överens. Det var ju så att hängrännorna satt inte uppe som dom skulle ha gjort när vi flytta in... städningen var dålig, inga fönster var putsade, va massa skit o damm bakom elementen, flottigt o tjosigt i köket, kaninskit i hela källartrappen.... osv.... Plus att jag hittade intorkade kattspyor i skrubben..äckligt!!
Men jag fick pengar av säljarna så jag kunde städa själv, annars hade jag skickat hit en städfirma vilket inte skulle blitt så billigt, hängrännorna kom dom hit o satt upp. Så nu behöver vi inte ha nå mer med dom att göra, skönt!
Och lägenhetsnycklarna är inlämnade, så nu är det bara huset som gäller!!!

När vi flyttade in så var det Mamma, pappa Hjalle & anna som hälpte till, jag o syrran vart kvar i huset o packa upp lite medans dom andra körde grejor, tack så mycket för hjälpen! Sen har mamma & Anna vart hit o hjälpt till att städa lite, köket är gnussat & mamma tog några fönster, som faktiskt kunde bli rena.... Thanks!

Men nog finns det lite att göra på huset, så vi ´kommer nog ha fullt upp vi =)

Lite bilder på huset, & invändigt på kök, vardagsrum o toaletten uppe som vi ska rusta om.

Ähhhh så funka det inte att ladda upp bilder!! Gaahh!!! Får väl lägga upp lite bilder imorn i stället då.......

Idag så har jag tagit hem Lina, gick så fint in i transporten o ställde sig så, men hon blir nervös o lite stressad, så när vi kom hem så var hon svettig, fick se sig om ite innan vi gick in i stallet, där hon traskade in som om hon ägde stallet, hehe =) Men lite orolig att hon va själv o funderade om hon inte skulle få en kompis.

Låna ju transport av Nettan, hon e så snäll o lånar ut den till mig hon, Thank you!!

Lotta var på väg med sin Bianca och dom dök upp på kvällskvisten och installerade sig i stallet. Lina & Bianca gnabba lite o såg lite sura ut. Men det ska nog bli bra, blir kul att se i hagen imorn hur dom beter sig mot varann.

Lotta hade massa grejor med sig o jag har ju liksom inte fått fart på vart ja ska ha alla grejer, vill få in garderober men har inte hittat nåra än, då får man undan lite saker, åtminstone så man har en garderob var. Men men man får väl iordning där snart oxå =)

Lotta hade med sin kanin oxå förresten, glömde fråga va han hette, tror bestämt att jag kom ihåg att det var en han iaf hehe. Hon ska ha en utebur här på går´n. Ska skola om mina ninisar i sommar oxå så dom blir utekaniner, åtminstone för sommaren, får väl se hur dom klarar hösten om dom får va kvar ute i vinter oxå.

Näe sjuk har man gått o blitt oxå.... Anders har vart dålig hela veckan... jag blev hostig imorse o har feber.  Fanken jag som ska va i stallet o dona i helgen ju! Det började ju med Hjalle att han var dålig, sen vart syrran dålig, Anders o nu e det min tur... Men men bara att bita ihop =) Lär ju hämta hö imorn!

Nu ska jag ta o bädda ner mig i sängen o kika på lite tv, kanske försöka sova. Imorn bitti ska jag ju upp o fodra hästarna, gud va mysigt!! Min dröm o ha häst hemma!!! Wiiihoooo!!!

See Ya!

Storviksbor!!!

Japp nu är vi storviksbor!! Har inte internet än så jag har liksom inte kunnat skriva nå...har og inte haft tid även om jag haft internet, hehe!

Har lite strul med huset bara...eller inte huset.. säljarna... Får se om det löser sig. Men vi trivs jättebra ute i buschen! Så skönt o slippa alla grannar o så.

Den 29 tar jag hem Lina och Lotta kommer med Bianca. så det ska nog bli bra =)

Nä, sitter hos mamma o plitar ner nån rad men ´nu ska jag hämta Anders för vi ska till lägenheten som ska besiktigas idag.

See Ya!!

Hostig

Igår var Lina hostig, verka lite tjock i halsen, tog en kort promenad så hon fick röra sig lite, troligtvis så är hon lite förkyld. Fölisarna istallet har ju vart riktigt snoriga ett tag här, men dom e bättre.

Så få se om hon e nå hostig idag då,

Till Åsa & Carro: så självklart får ni komma & hälsa på!! Ni vill väl se hur Lina har det o hur hon mår! Som sagt så kanske det e bäst att vänta tills vi kommit in oss i huset, jag kommer att flytta hem Lina sista februari. Men ni är så välkommen så! När ni vill =)

Då var man 25...

Japp igår fyllde jag 25!
Var upp halv 6 på morgon för att baka kolaglaserade muffins samt göra iordning tårtan!!
Muffinsarna vart superduper!! Jisses va mumsiga, likaså tårtan. Där hade jag marsankräm och nötcreme emellan, mums!!!!Klockan 09.00 så åkte vi upp till stallet, bestämde mig för att tömköra Lina. Anders fick hålla i henne med grimskaft till en börja medans jag höll i tömmarna, sen släppte han och vi var i full fart med att tömköra! Lina tyckte det var jätteskoj märkte man, hon kanske ska vara en körhäst?! =) Hon tyckte det var kul iaf så mer tömkörning kommer det att bli!Där ser ni vilket flin hon hade igår =)
Hon & Myggan stod och pussades lite igår, och jag fick ett kort där Lina lutar läppen, vilket hon ofta gör!

Lillstjärna fick sig en rosa rosett häromdan, jag vet ju hur mycket Sören älskar rosa!!! ; )

 

I lördags så var Johanna hit, hon hade Rut med sig! Gud vilken gullig hund, henne hade jag kunnat kidnappa!!!! En väldigt tjålig o knäig hund!Hon fick en råtta att leka med vilket var roligt en liten stund, men hon ville ju hellre hälsa på katterna!!! =)

Tiger & hans härliga stil när han span på en skata som han gärna vela komma åt!Igår när Anna var här så passa hon på att hjälpa mig att stajla till min blogg lite, hitta på tassavtryck som bakgrund, så gulliga!! Men det var ett helt företag att ändra det, jisses! Men tack så mycket syrran! Hon & Bamse =)Fick en massa grejer av henne & Hjalle att pryda mitt hus med sen!! Ner i kartong direkt med alla grejer, lampa, trädgårdsbok, lykta!! Supernajs!!

Av mamma & Pappa fick jag blommor & pengar som jag ska köpa skottkärra, grep & lite mer stallgrejer för!! Så jag vart så nöjd så!!!!

Här kommer lite bilder på katterna när dom e på altan, har ju tagit bort taket nu så nu snöar det in på altanen!!Tiger e inte så förtjust att vara i snön, men han slurpar gärna i sig den!!!Den här gulliga bilden får avsluta denna blogg!!See Ya!!!!

tass

image646

Nu har jag hittat en ny bakgrund - söööta tassar!
Hittade dem här:
Anitas Grafik

Bauta negerboll!!!

Ja en sån väntade på mig på jobbet idag!!! Fick jag som grattis i förskott!! Jisses, det märks att dom vet att jag ÄLSKAR negerbollar!!! Ska jag mumsa på ikväll, har redan käkat nästan halva!!

image635

I onsdags så kom Morgan och slog på en sko på Lina eftersom hon trampat av sig en... Så nu är hon redo för ridfärd igen!!

Har precis kommit in efter att ha suttit på altantaket i säkert en timme, har skruvat bort o tagit ner det eftersom vi ska ta det med oss när vi flyttar, jisses va kall jag blev!! Men ska väl käka lite boll så blir jag nog varm!!!
Strax drar vi till stallet!!See Ya!!!

RSS 2.0