Målning!!

Jajjemän dom senaste dagarna har jag gjort om i min skrubb, som ska bli en "Walk in closet" Ska bli så skönt att ha alla kläder på ett o samma ställe o me bra ordning o reda :)

Har målat väggarna i lavendel, golvet fick bli creme färgat. O jisses så bra det vart! Nu ska den bara inredas, måste skaffa mig lite bra ordning o reda lådor, boxar eller så. För kläder e ju inte de enda som ska få plats där inne! Här är i alla fall före o efter bilder. Inredning pågår!Och min fot som har vart i strejk en längre period, rättare sagt 7 månader! Sista augusti förra året va de ja gjorde illa mig. Jobbar fortfarande halvtid, men äntligen fick ja komma in på röntgen, o där visa de sig att en av skruvarna i foten gått av.. så ja de e väl därför som ja haft ont! Teletid med läkare nästa vecka o boka in op för att ta ut skruvarna. Tänk att de ska dra ut på tiden med att bara få en teletid med en läkare, 2 veckor!! Men jaja, nu ska dom ut iaf o sen ska de väl bli bra hoppas jag!!

Mina älskade pojkar älskar att ligga i vårsolen som kikar in i fönstren, tänk snart kan man lägga ut en filt o sitta ute i solen! Vår!! Mina raringar snödropparna har ju kikat fram redan, de va nån vecka sen den första kom, så härligt!!

 

Lilla sötaste Alvin har varit hemma på besök hos Camilla, ett måste att gå dit o träffa honom o gosa lite!! Åh han är ju för underbar, vart glad när man kom o hoppa o pussades. Han va precis som man kom ihåg honom :)Som sagt våren e snart här, o sommaren närmar sig, längtar tills jag , mamma o syrran drar iväg med husbilen!! Altid lika roligt!! :)

Kycklingar har flyttat hem till oss, 5 stycken. Underbart söta!!Om en vecka så kan även mina kaninbebisar flytta hem :) Här är den första jag valde, supersöt!! O även som sagt en syster till henne ska jag ha, men hon ville helt enkelt inte va me på kort!! Så det kommer sen :) Men har ännu bestämt mig för nå namn åt dom. Så förslag mottages gärna!! :)Nä nu frukost!! Sen en tur o sogen med pojkarna tror ja minsann!!

See Ya!!!

Långt mellan gångerna..

Ja det går visst långt mellan gångerna ja bloggar..

Nu har det änligen börjat på bli vår!! Så härligt, o det är ljust tidigt på morgonen o bra sent in på eftermiddan. Vårtecken har jag fått på gården.. dessa underbart söta, rara snödropparna!Mycket bus har det blivit me pojkarna utomhus då de har varit sånt härligt väder! Idag är det jätteskönt ute, 30 grader i solen, härligt härligt!!! Här har vi pojkarna med deras "kalkon" Hihi! Sötnosar! Även bus med boll!Anders har oxå fått ut mig på isen, jag som aldrig tyckt om isar, har absolut inte velat gå på isen. Men i helgen så va vi ut både lördag o sön fm. Det var sååå härligt!! O helt perfekt för hundarna att rejsa runt!Igår va vi ut i skogen, sprang i lite skoterspår o så :)Lyckades fång Ilo på samma vis som Seven i julas, vackraste!Denna sötnos (längst till höger) Ska flytta hem till mig om ett par veckor, även ett syskon men vet inte riktigt vilken än :)Nä nu säger Ilo att han vill ut o kissa! Blir en runda runt byn i solskenet! :)

See Ya!!

RSS 2.0