Seven är hel

Seven har läkt ihop rikitgt bra, 3 veckor sen han gjorde sig illa. Så det har varit lugna veckor med koppelpromenader, men nu så har han börjat få leka o busa me Ilo igen  o springa lös i skogen, Lycka!! Skogen är livet!!Sen så har Budda vart här på visit i helgen,  så det har blivit lite bus och spring där, Seven o Budda blev trött o lära vila!!Och nu när jag blev hemma 2 veckor med seven, första veckan ledig eftersom jag var hus och djurvakt, sen blev det en vecka "vård av hund"!!! :) Så hann jag med att måla om mitt ekskåp som jag har ståendes i köket, och det blev så bra så :)Och jag och Lilla Ilo har ju debuterat tillsammans på en off utställning i högbo :)

Jag lyckades ta mig modet att visa han själv, o utan Nettan till hands då hon jobba som ringsekreterare, men som tur var så fanns det trevligt whippet folk som gav mig lite tips o hjälpte mig när jag skulle in i ringen :) Tack så mycket Marie Sandberg och Rebecka Norgren.

Det gick sådär att visa Ilo, både han och jag behöver mycket mer träning o erfarenhet. Han är ganska duktig att springa sunt i ringen, men när det gäller att stå still så vill han icke! Men som sagt, träning träning... Blir att gå på ringträning till nästa år när det kör igång.

Köpte även lite täcken i högbo, ett varsitt dubbelfleecat täcke till pojkarna så dom ska hålla sig varm, och en söt fleece overall till Ilo :))Sista oktober så är det dags för inoff utställning här i kungsgården.

Häromdan så kom Nettan och Izor förbi, vi tog oss en rejäl skogsprommis på 2 timmar, kanon väder o härligt sällskap med underbara hundar!!Igår var jag ut en sväng i skogen oxå med mina "klätterapor"Men det trökiga med skogsprommisar nu är dom förbenat äckliga älgflugorna!!! Dom kommer o kryper i håret o innanför kläder, kryper in under pälsen på hundarna, svåra att få tag på o få bort, äckliga kryp!!! Jag tycker till o med dom är värre än fästingarna!!! Hualigen!!!

Nä nu ska jag gå ner och fortsätta elda o mysa!!

RSS 2.0