Husbilssemester!

Ja förra måndagen var det dags för våran årliga husbiossemster! Jag, mamma o syrran drar alltid iväg en sväng varje år, så mysigt!

Men årets semester började ganska så dramatiskt.. hann inte längre än till årsunda, ett par mil innan pappa ringer o säger att Nippe har brytit benet! Mamma hör hur Nippe skriker i bakgrunden! Vänder fort som attan, ringer till veterinären så Pappa o Anders som va där kunde gå dit.. Röntga o kolla o benet var av så pass nära leden så det blev att skicka han till strömsholm för operation..

Nippe fick förlja med oss i husbilen dit, han skulle bli inlagd ett par dar så vi tänkte ha våran semester o åka runt därikring. Tog ett par timmar men lillNippe va så duktig, gnydde till ett par ggr då han ville ändra position att sitta/ligga..



Väl framme i strömsholm fick vi vänta bra många timmar innan vi fick lämna in lilla Nippe...

Vi höll oss i krokarna under hela veckan, örebro, västerås, köping o lite så. Utförlig semestertripp finns hos syrrans blogg :) levinda.blogg.se Vi hade iaf en bra semester även i år!!

På fredagen fick Nippe äntligen komma hem!! Han va lite deppig o smärtstillandet gjorde väl sitt oxå, så han var inte sitt gamla vanliga jag.. de va lite jobbigt. Men det gick bra att åka hem o väl hemma så sjönk han ner på gräsmattan o kände sig nog glad att vara hemma! Vatten fick han i sig på en gång, han hade vart dålig att äta på strömsholm o de va han första dagarna hemma oxå.



Men nu är han sitt vanliga glada jag när man kommer in på gården, skönt!! Så nu hoppas vi att allt kommer gåbra me Nippes lilla ben, vila i 10-12 veckor.. lång tid det! Men allt kommer nog gå bra med Söta Lilla Nippe! Puss på han!

I söndags så for vi iväg  till Åsa, Torbjörn & Zenja för lite bus! Men de va sååå himla varmt så jättemycket bus vart de nog ändå inte... Men trevligt var det :) Och Zenja va så söt där hon stod o njöt av sin "vattenblomma" :)



Igår for vi upp till Uliis, Sevens uppfödare o hälsa på! Kul! Vi drog iväg ut i skogen o gick en sväng vid en tjärn. Det var Mamma whippet med Seven o hans 3 syskon. Plus 2 sloughin, Lillvalpen o den stora Azii :) Hundarna busade o lattjade, o sen satt vi oss vid vattnet o bara va ett tag o skogen, det var så härligt! O ett jättebra ställe att gå me hundarna på var det oxå! :) Tack för den trevliga dan!



Avslutar med denna bild där mamma Sheila badar o simmar medans alla ungar tittar på!! (Seven, Ilo, Indra & Nora)

See Ya!!





RSS 2.0