Semester!!

Jajjemän nu har man semester 4 veckor, sååå skönt :)

Vi kör väl lite bilder!! :) Jag och Nettan har vart ut med alla grabbar några svängar. Och passar på att berätta att nu har jag bara seven & Ilo hemma.. Alvin & seven funka inte ihop..tyvärr :(

Men här är härliga bilder på alla älsklingsgrabbar!!



Och självklart har det vart en massa bus hemma på gården oxå!!



Så till idag, första semesterdagen! Jag o syrran drog upp till högbo i skogen me hundarna, tog oss en rejäl prommis, hitta på ett mysigt vattendrag där vi gick, härligt! Efter promenaden så tog vi bilen o skulle leta på nå bra fikaställe, lättare sagt än gjort!! Vi åkte in på en massa olika små skogsvägar, men de blev återvändsgränd på många ställen, o sen hitta vi till en jättegullig liten stuga! Men där hade ju pissmyrorna invaderat...blä!!

Nä då styrde vi kosan mot smörnäs, där vet vi att de finns fina ställen iaf! :) Väl framme stanna vi vid vattnet där de fanns en bänk, avnjöt våra tonfiskbaguetter o grabbarna fick sin lunch! Seven va i o doppa sig lite iaf, Ilo höll sig på stenen man kunde stå på, hihi :)



Jamen de där får ta o duga för denna gång! Imorn blir de troligtvis prommis me nettan & Izor!! Nästa vecka drar jag mamma o syrran iväg med husbilen på semester!! Wohoo!!

See Ya!!!

Kommentarer
Postat av: Anna

Det va en härlig förmiddag vi hade där i skogen :)



Och som sagt var hinner vi säkert med fler, vi är ju som sagt var ledig i 4 veckor...moahahahha!!!



Puss-puss!!

2010-06-21 @ 17:56:24
URL: http://levinda.se
Postat av: Nettan

Vilka härliga bilder på grabbarna =)) Vi syns snart! =)

2010-06-22 @ 08:18:22
URL: http://www.123minsida.se/ivrigaizor

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0