Nyårsafton!

Jajjemän nu har även nyårsafton varit, så nu är det 2010!

Vi var hem till mamma o pappa på dan o käka smögåstårta! Smasken!! Anna och Hjalle var oxå där o vi käka o hade det mysigt!!

På kvällen så dök Anna & Hjalle upp här hemma på gården! Grabbarna lira tv-spel hela kvällen o vi satt med o ibland kila vi iväg o lekte lite me min nya kamera som jag köpt :) Vi filma varann o sen kolla på det i slow motion o gud så vi garva, hahaha!! Anders fråga om vi druckit sprattelvatten? Men vi, nej nej vi håller oss till cola :)

Vi mumsa även i ossvarma mackor, tonfisk o ost på tekaka, mums!! Anders o Hjalle fixa räksmörgåsar.
Samt en massa godis o läsk! 

Kameran verkar vara ett bra köp, nu ska man bara lära sig den lite mer, men de e ju så dåliga instruktioner som följer med, står ju inte alls nån om alla funktioner... så får försöka hitta nåt på internet då.

Vid tolvslaget så gick Anders & Hjalle ut för o kolla in fyrverkerier. Jag o Anna stanna inne med hundarna, dom va så nyfikna så dom stod o kika i fönstret på fyrverkerierna o sen la dom sig. Så det var jätteskönt att dom inte alls verka bry sig om smällare!

Snö kommer det oxå, i massor! Vi skottar o skottar!! Lilla Ina försvinner nästan ute i hagen i all snö! Alvin tycker det är jättekul med snön, o han borrar ner huvet så han ser ut som en snögubbe! Haha! Seven tycker oxå de e kul me snön men han vill inte va ute så länge då han fryser på en gång.

Bjuder på lite bilder!!



See Ya!!!

Kommentarer
Postat av: Anna

Ja vi hade verkligen superskoj å trevligt på nyår :)



Vilka söta bilder på vovvarna...hihi!



Puss & Kram bästa syster!!

2010-01-02 @ 22:59:27
URL: http://levinda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0