Massor!

Ja nu har ja massor att blogga ikapp ju! Blir lite text med mest bilder :)

Förra fredagen så var jag o nettan ut på promenad me vovvarna, tog en prommis till nettans häst o fixa lite i stallet o så. O voffisarna busa o va glada :)



På lördagen var det dags att åka till hudiksvall, vi skulle på vinthundsträff hos sevens uppfödare ullis, men före de så drog vi till Lina o lämna hennes sadel o passa på att gosa en stund med tjejen!! Hon e ju bara för fin :) Seven passa på att rejsa lite på rakbanan som e bredvid linas hage :)



Sen begav vi oss mot vinthundarna!!! Vi träffades allihopa o börja promenera mot en åker där vi skulle släppa alla hundar, vi hade toppen väder o bra sällkap! Det var en jätterolig dag med alla hundar o all lek! Dom hade då oxå roligt, alla hundarna! hihi :) KOmmer inte riktigt ihåg hur länge vi va ute men det blev ett par timmar iaf :) När vi va nöjda så promenera vi tillbaka o vi hoppa in i bilen o börja gasa hemåt, Seven sov ju iaf gott på hemresan ;)




Den natten sov vi alla ostört tror ja :)

På söndagen var det dags för promenad me maggan o hennes whippar, hanna o korten! Vi var uppe i långblå o gick en liten promenad samt titta lite efter svamp :) maggan hade med sig värsta goda kakorna som vi mumsa på i solen, även voffsarna ville ha, konstigt va?!? :)



Sen har vi även hunnit med att vara i skogen massor med gånger! Och bland annat plockat lingon, vilket seven oxå älskar att äta! Han sket lingon häromdan... Haha! Vilken bärslukare han är!




Vi har även vart på promenad o bus med mamma o nippe!! Och titta ja fick han på kort med benlyft!! Han löft jättemånga gånger, men inte dagarna efter, han visar sig nog stor när han e med nippe, de e väl nippetippen som lärt han då han lyft på benet länge, haha!




Nu inomhusbus!!!



Har släppt tjejerna i gräshagen oxå, blir en stund varje dag. så där mumsar dom på o njuter!



Idag har jag ridit chablis i skogen, en härlig mysig tur som gick på snirkliga stiga o så!! Kul var det!! Sen va ja ut o gick med Ina o Seven en sväng i skogen oxå. O just det, i lördags va de löshoppning, o ina var med o hoppa! Hon va så duktig så!! 75 cm hoppade hon, lätt! Lilla sötnösen :)

Nä har väl en massa mer bilder på kameran som måste in på datorn o in på bloggen förstår ja... ligger lite efter, hehe! Men nu ska jag käka kladdkaka o mysa med Seven o Bamse en stund innan de e dags att natta tjejerna o kvällskissa vovven!!



See Ya!!!



Kommentarer
Postat av: Camilla

Vilka underbara actionbilder på Seven!

2009-09-28 @ 15:07:50
URL: http://www.brofarmen.info.se
Postat av: Niketesse

Hej! vad roligt att du har Gustafs bror Seven=) Hit tittar jag gärna in många gånger framöver. Skulle vara roligt om vi kunde hålla kontakten.

Lägger in dig som favorit om det är ok?!

Ha det gott

2009-09-30 @ 15:35:15
URL: http://metrobloggen.se/Niketesse
Postat av: Niketesse

Kul att du hittade mig =) Ja imorgon bär det äntligen iväg till Västerås för att möta upp Ullis. Denna veckan har varit så seg ska du veta. Ser fram mot att få träffa både Ullis och Gustaf som jag ska kalla honom för.

Ha en bra dag

2009-10-01 @ 08:21:26
URL: http://metrobloggen.se/Niketesse

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0