Bullbak! Och en liten Dime :)

Jajjemän, förrförra helgen måste de har varit, så baka jag bullar!! Dubbelsats såklart så jag kan ge mamma& pappa, Anna & Hjalle oxå! Mums mums!! Bakade även tekakor samma helg!!!



Sen så har Johanna vart här med Nickolina, pratig o inte alls blyg längre! Jisstanemej! :) Hon fick rida på Ina litegrann vilket hon tyckte va jättekul!!



Och förra torsdagen då det var haloween så var jag o nettan ner med grabbarna på stan...utklädda!! :) Har ju tävling på arken zoo o där skulle vi såklart va med! Izor va riktigt fräsig, med nagelack o allt!!  jag tänkte köpa en benrangel dräkt åt seven, skulle han ju passa kanon i. Men hitta ingen bra. Så det vart nån slags häxdräkt istället :) Nästa år då jäklar...



Vinnare ska visst utses i veckan här, hoppas Izor vinner! Han måste ha vart klart snyggast o fräsigast!! :)

Igår kväll så var vi iväg och hämtade hem Dime :) Har lärt känne nen tjej här i storvik, som har en liten cocker spaniel, en pensionär :) Hon har även 2 salukis, supersöta!! Cahreraz och Lucas. Och Dime trivs väl inte så jättebra hemma där med sina busiga o störa "bröder" Så jag har lånat hem han en stund få se om han trivs med galne Seven! Kul att se hur seven beter sig när han inte behöver va en sam hemma. Tror inte han gillar de så värst... Seven ville ju såklart direkt leka me Dime när vi kom med han.

Men Dime snegla på han o morra lite lätt, Seven hoppa högt!!! Oj oj han lär man ha respekt för, haha! Allt har gått bra o Dime e så söt så söt :) Han har sovit i sängen med oss under en del av natten. Resten har han legat nedanför Anders på golvet. Här är det lilla livet :)



Och idag efter jobbet så hade jag o jessica bestämt oss för att gå till fotbollsplanen som e inhägnad o låte Seven o hennes grabbar Cahreraz o Lucas busa! Vi möttes upp o in på planen o släppte våra illbattingar!! Jisses sicken fart! Nu fick Seven till och med käma för att hinna med Cahreraz!! Han hade täten, Lucas va lite efter o seven i mitten! Men jisses så kul dom hade!! Kommer lite bilder, dock inte så bra då pga dålig kamera, snö o hastighet på hundar!! Haha! Men det kommer vi göra fler gånger! Kul att ha nån med vinthundar i närheten som seven kan få leka med. Lika barn leka bäst!!




Nä nu blir det att handla mjölk så ska anders gö pannkaka åt oss! Mums!! Ägg har vi ju själva nu... :) Köpte hem 5 vanliga höns från gästrike ägg, så nu blir det iaf ca 2 ägg om dan :) Ska iväg o köpa 2 till imorn, då åker vi till kilafors! :)

See Ya!!!

Kommentarer
Postat av: Nettan

våra vovvar e ju bara för snygg i sina dräkter =)

2009-11-05 @ 17:44:26
URL: http://www.blogtown.se/blog.php?id=Anette
Postat av: Jessica o salukipojkarna

hej!

Såg bilderna på lilla Dime. :) Han ser ut att ha det gött.

Att du också tänkte på benrangel. Tyckte att cahreraz skulle passa som ett med. Men jag hittade inte heller någon bra kostym åt honom. Såg dig tyvärr inte på stan.



Haha, du hann få något kort du med. :) Det var svårt, knäppte nästan 200 kort och det blev inte många tydliga... ;)



Ha det bra!

2009-11-06 @ 07:13:49
URL: http://jessicalif.wordpress.com/
Postat av: Camilla

Jättesnygg design på sidan!!!!

2009-11-07 @ 09:42:02
URL: http://www.brofarmen.info.se
Postat av: Niketesse

Här har det hänt en hel del igen. Härliga bilder på lösa lekfulla hundar. Underbart att se! Kläderna var ju kanon. Håller tummar för vinst.

Måste vara roligt för tösen att få rida en stund. Och vilka smaskiga bullar du har gjort. Mmmm!

2009-11-09 @ 08:44:15
URL: http://metrobloggen.se/Niketesse

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0