Izorvakt i helgen!

Jajjemän, i helgen är vi Izorvakt!! Nettan skulle till sundsvall så hon kom hit med Izor fredag eftermiddag, nu e det lördagkväll, och Izor åker inte hem förrän imorn nångång =)

Klev upp 4.30 imorse o va ut o gav hästarna frukost, sen en promenad med Izor och när vi kom tillbaka va det dags att släppa ut hästarna, klockan va då 5.40. Därefter in o käka frukost!
Gjorde iordning Lina till kl 7 o gick till ridhuset! Hon va jätteduktig o nu väntar på på en hopplektion tid förhoppningsvis till nästa vecka... =) Izor fick springa lös i ridhuset o göra sig av med lite energi, så han kuta på därinne! =) När vi va färdiga så gick Anders med Lina efter de o ja tog Izor, gick en runda i byn. Ut i hagen, o ja o Izor mocka o dona i stallet! Anders knäppte även kort när ja o Lina hoppa, men eftersom ja har sån dålig kamera blev de ju så mörka bilder... =(
Därefter vart det mockning o doning i stallet!



Härligt väder har det vart ett tag nu oxå, soligt o fint, däremot så regna de ju en sväng på fm idag, men sen vart det ju sol igen =)

Har även fått provsvar på mina allergitestar och jag var inte allergisk mot kanin, katt, hund, eller hö heller. Puh skönt det! Va nervös att de skulle va katterna... Men få se då om ja fortfarande blir sjuk o så, e förkyld för tillfället.... Jaja det ordnar sig =)

Anders hade köpt med sig ett ben till Izor i fredgas när han kom hem, så de leker Izor med för fullt, ja tillsammans med Anders väldigt mycket =)



Har även lite bilder på tjejerna solskenet!



Och Lina när vi va på promenad! O hon o lillshettisen tycker om varann, häromdan stod dom o gnägga åt varann när vi gick förbi där..



Sådärja! Nu e de dags för nattning av tjejerna, o senare blir det kvällskissning med izor!

See Ya!!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilken tur att Anette har dig å Anders att lämna Izor till :)för vi vet ju att han kan inte få det bättre. Duktiga Lina också, klart att det går bra med hoppningen nästa vecka, vi håller tummarna

2009-03-22 @ 12:16:25
URL: http://www.123minsida.se/ivrigaizor
Postat av: Anonym

Haha fan va urgullig den lilla shettisen va!=D

2009-03-22 @ 13:11:09
Postat av: Nettan

Tack än en gång för att ni tagit hand om Izor i helgen =) Han ser ut å haft så skojigt =)

2009-03-22 @ 20:35:49
URL: http://www.blogtown.se/blog.php?id=Anette
Postat av: johanna

Haha fan va urgullig den lilla shettisen va!=D

2009-03-25 @ 20:37:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0