Skogspromenad!

Idag  stack jag iväg till syrran för vi skulle ut o promenera med Seven. Käka makaroner o falukorv hemma hos henne innan vi drog iväg, lära vänta ut regnet som va oxå...

Sen tog vi bilen o stanna vid hådevägen på gamla valbo vägen. Släppte lös killen o börja traska!! Vi var ute 1h 10 min. härligt var det!! På vägen tillbaka så skutta ju såklart anna över bommen som va där o det måste man ju bara ha kort på :) HIhi :) Seven jaga en massa fjärilar för det fanns det gott om där på vägen! :) Tror han fånga o käka upp 2 stycken av dom alla!




Sen efter promenade så stannavi till på det nya hund cafe`t i valbo. Där var det inhägnat så man fick ha hunden lös o va jättemysigt! Men det fanns inge gotta till hunden....? Det fanns det inte när vi va på jennys hund o katt heller. dom har ju oxå hund cafe..? Men men ialla fall.. Så var det en jack russel tik på 8 månader där. osså kom det en liten "björn" hane på 3,5 månad oxå.

Vi släppte våra voffsingar så dom fick busa!! Tjejen va ju såklart intressantast!! Dom var så söta så söta :) Helt perfekt att man kan åka dit o släppa hundarna så dom får socialisera sig med andra hundar. Och dom hade en liten fontän på gården där, o självklart var det där Seven skulle dricka vatten, hihi :)  Sen var vi hem en snabbis till mamma o pappa oxå. Seven va så trött så han sov i solen, o Nippe kom o la sig hos han några snabbisar :)



Har ju knäppt några bilder med mobilen oxå på bl.a soffpotatisen som njuter bland kuddarna i soffan!!
Och våran lilla (?) hund som ligger på fönsterbrädan i fönstret!!! Hana! :) Jäkla sötnos!!




Lina gick jättebra igår på hoppträningen. vi va ute o det var nog bästa träningen hitills kändes det som! Fast hon har gått jättebra tidigare oxå ju :) Så kul o skutta!

Nä nu blire stallet o sen kissvända med / o sen kväller! Imorn e sista arbetsdagen, sen e de semester!!!! :) Och på måndag drar jag, mamma & syrran iväg med husbilen, ska bli såå roligt!!!

Avslutar med en bild på Seven när han va 6 v. hitta bild på Ullis hemsida :)



See Ya!!!

Kommentarer
Postat av: Nettan

Men guuu va söt han är på valpbilden =)

Å Nippe ser verkligen ut som ett gosedjur när båda e på kortet =)

2009-07-17 @ 19:29:53
URL: http://www.blogtown.se/blog.php?id=Anette
Postat av: Anthony

Visst finns det Gotta till hunden, men det var slut i burken just då ni var här :o( - - Det är en "Självklarhet" att det ska finnas hundgodis på en hundcafé.



Dessutom finns det "alltid" en rund godisbehållare på ett av borden med frolic i. Den trycker man bara på och frolic ramlar ut :o)- Självklary kostar de inget.

2009-08-05 @ 01:30:14
URL: http://123minsida.se/wagbums

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0