Förkyld

Fortfarande, men men sånt är livet!!

I onsdags eftermiddag så åkte ja iväg me Alvin till Camilla, och Seven skulle vara hos Nettan i Izor! Jag hade extra återbesökstid hos capio medocular i uppsala (ögonkliniken)

Har ände sen ja gjorde lasek  på mina ögon så ja slapp glasögon så har det inte varot som det ska. Har vart på många återbesök men till en väldigt nonchalant läkare som bara har sagt att si o så kan de inte bli utav den här op. Det e från nåt annat, de e suddigt till o från, har ljuspunkter som ja ser så gott som hela tiden...

Nähä bara o strunta i det... tidigarei  våras tror ja det var så fick ja en enkät ja skulle fylla i om min op. Ja skrev som ja tyckte o skicka in. För ett par veckor sen ringde dom upp o fråga om ja ville komma på extra återbesök eftersom ja upplevde att de inte va bra, näe tänkte ja, komma till samma läkare för o få samma spydiga svar... men då sa hon att mats rehnberg har slutat! Ja men då kommer ja!!

Så i onsdags for vi iväg, i våran nya peugeot såklart, har ja glömt o skrivit, en peogeot 307 -04 och den är så fin så fin. Har inte knäppt nå kort så de får ni se sen nån gång :)
Men ialla fall så kom vi fram till uppsala och ja fick träffa en optiker som kolla noga o fråga en massa.

Ja det visa sig att ja hade kvar brytningsfel på båda ögonen, värst på vänster plus att ja hade närsynthet kvar oxå på vänster... Det e inte ja som inbillat mig!! Det har vart nå fel... Gaaahhh!!

Hornhinnan på högra ögat var för tunt så den får ja inte operera igen. men vänstra ögat skulle hon diskuter me e nläkare. Så få se om de blir en operation på nytt efter jul.....

Strunt i det nu o till Grabbarna 7 & Alvin.

Alvin fick vara hos Camilla till onskväll, allt hade gått bra där och de är skönt att kunna lämna honom där om de behövs. Likasom att du Camilla får säga till om ni behöver hundvakt eller så :)

Seven va hos Nettan och Izor, tror både Izor och Seven vart glada! Va länge sen dom träffades nu! Han fick fälja med till stallet, o sen va dom ute o gick vig kl 21, då tänkte ja att de orkar väl inte han sömntutat, han som har sov tid samtidigt som mig vid 19.30-20.00!! Hahha! Men han hade traskat o vart pigg, sen när ja hämta honom o han satt i bilen så somna han sittandes!! Hihi! Han ramla ihop när han somna! :)

Här kommer lite bilder på 7 när han e trött, och när han sover...Och här är Alvin när ahn sover... :)Igår kom de ju lite snö oxå, så då passa vi på att ta oss ut i skogen o sprang o lekte lite!Grabbarna har oxå dargkamp ganska ofta! De e kul! Alvin brukar få lite hjälp att hålla i av husse för att undvika att flyga iväg, hihi :) En varsin dusch har dom fått i veckan oxå!Härliga grabbar vi har!! :)

Idag är det sol, minusgrader och jättefint ute!! Måste ut i skogen idag!!

See Ya!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Hahahaha vad är det för utomjording du har fått!!! Sista bilden hua han ser ju riktigt otäck ut den lille Alvin. Alvin den förskräcklige. Så söt Seven är när han är trött. Och snart är det dags för att ni ska bo här också. Kanske vi kan gå igenom allt på söndag? Om ni har möjlighet att komma hit då?

2009-12-13 @ 18:19:29
Postat av: Niketesse

Skönt att du fick en ny läkare nu. Kanske kan få dina ögon bättre efter det.

Vilka härliga bilder på hundarna! Seven är bara för skön med sina miner.

Jag köpte skorna i en affär här i stan som heter hundfix. Kolla på nätet om du kan hitta några. Ska lägga in foto på mina i eftermiddag. Fler som vill ha till sina hundar. Och det behövs verkligen nu när det är så kallt.

Ha det gott. Kram

2009-12-21 @ 12:12:41
URL: http://metrobloggen.se/Niketesse
Postat av: Niketesse

Självklart grattis till Seven också! Stora grabbar vi har nu hihi....

2009-12-28 @ 11:15:24
URL: http://metrobloggen.se/Niketesse

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0