Terrängbana!!

Japp idag okm Lotta till stallet på morgonen o vi gjorde iordning våra hästar för en tur till terrängbanan som finns här, jag skulle hoppa...jisses!!

Vi drog iväg o kändeatt det var varmt redan då, klockan var nog runt halv 9. Väl framme så visa Lotta lite hinder som var GIGANTISKA i mina ögon!!! Nä aldrig sa ja det vågar ja inte hoppa, haha!

Tog en liten stock som låg längs marken o Lina tagga till o tyckte det var jättekul! Sen tog vi det Gigantiska trädet som ramlat över stigen, inga problem, Lina hoppa ju lätt över o hade jättekul! =) Osså drog vi ut en björk som jag o Lina hoppade, en bild när vi e på väg mot det!! Ska släpa med Anders så han får knäppa lite kort på oss när vi hoppar =)



Nettan ska ta med Worre nån dag oxå o hoppa lite o lite upptäcksfärd, väntar tills det blir lite svalare, idag är det ju rena rama sommarvärmen!!

Efter några skutt så begav vi oss hemåt igen, spola av hästarna så dom fick svalka sig lite o ut i hagen o käka hö.

Vid 12.30 tiden så dök Nettan upp med Izor, vi hade tänkt promenera till lappens med Izor, men vi tyckte det var för varmt o tog bilen istället! Beställde oss en hamburgertallrik var med cola o sedvanliga stripsdippen! =)

Slog oss ner vid ett bord ute där det fanns en buske så Izor kunde ligga i skuggan, satt o snacka o käka o varva mellan att sitta i solen o skuggan. Efter maten o snacket så bestämde vi oss för att köpa glass! Jag tog våffla med 2 kulor, choklad och regnbåge (vanilj, päron, jordgubbskräm) Nettan tog 3 Kulor!! 2 lakrits o en pecan nöt. Jisses vad regnbågen var god, det var inte sista gången för i sommar det inte! Nu bor man ju så nära så man kan cykla dit, haha!

Det går ganska bra för Katja ute i hagen med brudarna, men Lina e knäpp hon, även fast Katja e kvar i hagen så rantar hon runt när Bianca e ute o rider.. dom vart polers dom 2. Men hon skrittar bara iaf. för det mesta. Men det blir väl bättre med tiden. Inte fick vi arrendera åkern som vi hade nys på heller....nu har ja prata med en jobbarkompis o hon ska höra med sin mor o far om dom vill arrendera ut sin åkerplätt, en liten bit att gå men inte allt för långt! =)

Här kommer iaf lite bilder på Katja då hon har glädjerus o rulltajm!!




Har även i veckan här gjort i ordning en kaningård, en tillfällig. Där den är kommer det bli kattgård så småningom osså får kaninerna en annan gård. Men här trivs dom jättebra o får vara där på dagarna!



Avslutar med bild på skrattande Ankan!!



See Ya!!!

Kommentarer
Postat av: Nettan

Mums med mat =) Har klarat mig hela dagen...Jisses vad mätt man blev =)
Vad fin Katja e på första bilden =) Ser ut som lite arab =)
Nä, nu är de dax att sova när man måste upp tidigt imorn =(

2008-05-10 @ 22:04:42
URL: http://www.blogtown.se/blog.php?id=Anette

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0