Bara Lina & Katja

Ja nu är det bara Lina & Katja som står i stallet, Lotta flytta Bianca igår till ett stall i backberg. Ja va lite orolig för att Lina skulle bli heltokig av att inte få gå med Bianca mer... Imorse släppte jag ut dom vid 04.30 Fick hö o det gick bra, hon skrek ett par gggr här på fm men annars har hon vart helcool! Skönt! Det här kommer nog gå bra =)

Ganska skönt ändå att bara ha sina egna hästar på går`n. Så jag tror det här blir bra jag, Lotta skulle fortsätta luncha nu ett tag medans hon har praktik hos anna iaf, tackar så mycket!

Sen blir det mycket hö på morgonen, osså får dom när ja kommer hem. Ska troligtvis försöka knåpa ihop en fyndig grej som Aga o Lasse hade till Lukas. En lucka som är tidsinställd o slöpper ner hö den tid man ställer in den på, en sån har Lasse gjort o han förklara för oss hur han gjorde, så vi får väl se om vi lyckas =)

Nu har Brudarna fått björkkvistar i hagen att käka på, såg Lina stod o försökte nå björkgrenarna i hagen men det gick inge vidare bra, hehe. Så nu har Anders kapat lite o det var populärt!!



Igår så kom Anna & Hjalle förbi en sväng, dels o gratta Anders som fyller 31 på måndag, Sen bara för o hälsa på såklart! =) Jag o anna gick en sväng o knöppte lite kort, här på mina aklejor. myror på pionknopp o äppelblom!!
Och lite fina vyer !



Sådär! Idag har Lina & Katja fått kommit ut i en liten gräshage o ätit gräs!! Får låna en plätt med gräs, ungefär lika stor som hagen hemma. Av e tant, som visa sig vara min bästa kompis som ja hade när ja va liten, hennes farmor! Världen e bra liten =) Där får mina brudar gå mot att vi klipper gräsmattan åt henne, snällt! Gullig liten tant var det! =) Så idag till lunch gick vi iväg med dom dit, o dom vart så lycklig, slet ju inte mulen från gräset!! Haha! Dom får gå o äta en kort stund, blir på helgerna som dom kommer få gå där en sväng. Här kommer lite bilder från gräsätningen!!

Japp ja tänker på att Lina haft fång, därför får hon bara smaska en liten stund =)



Supersöta va?!?

Idag på förmiddan så drog jag & Anders in till gävle, ner med sätet på mazdan o in med en paviljong!! Ja har man stor bil så går allt in, haha! Mazda 323 f , de e grjer det!! =)

Så hela eftermiddan försökte vi få ihop det, o det fick vi oxå! KOmmer bli jättebra när man får dit lite blommor o så, vi vart nöjda!! Så mysigt!



Det får va grus som underlag för tillfället, det kommer troligtvis bli stenplattor lagda...så smånginom som sagt... =)

Sen avslutar vi med ett par bilder på Bamse & Tiger. dom leker så bra nuförtin, i början när Tiger var ny så lekte ju varken Bamse eller Trixy med han, men nu e han accepterad o älskad!



See Ya!

Kommentarer
Postat av: M

Härliga bilder!

2008-05-24 @ 19:11:48
URL: http://mikkaelo.blogg.se
Postat av: Anonym

Är du intresserad av mode, shopping och skönhet? Kolla in den nya modebloggen: http://thefashionistas.blogg.se

2008-05-24 @ 19:16:51
Postat av: Anna

Åh va fin paviljongen blev, superfint!!! Nu blir jag ju bara mer avundsjuk på att du har hus och trädgård och kan köpa så stora fina grejer :)

Jättehärligt att få sitta där sen på sommaren och njuta av blomster som omgärdar en där man sitter, såå underbart!! Längtar redan att få komma å sitta där...hihi!!

Poppona ser ju ut att ha det jättemysigt i gräshagen, de ser verkligen ut att trivas! Tur att ni fick låna den :)

Kram på dej!!

2008-05-25 @ 00:03:22
URL: http://levinda.blogg.se
Postat av: Lotta

tur att det gick bra :) Hälsa anders grattis :D

2008-05-25 @ 14:33:06
Postat av: Nettan

Mums med gräs =) Skönt att dom får äta lite =)
Shit vad snyggt med paviljongen =)

2008-05-26 @ 18:46:32
URL: http://www.blogtown.se/blog.php?id=Anette
Postat av: camilla

Hej
Grattis Anders i efterskott!!
Vackra blommor och hästar...Mumisgt med gräs väl. (Om ni är intresserad har vi bete här (det blev bara 3 st hästar i år) men det är väl för långt bort kan jag tro...)
Vad mysigt med paviljong.
Var hitta ni den, en sån vill vi ha oxå?

2008-05-31 @ 15:05:41
Postat av: Anna

Hej syster!!!

Ja snart har vi semester, fasen va skönt!!! Då ska vi hitta på massor av skoj å mysa ihop, eller hur :)

Varmt kan man lätt kalla vädret, men man får hålla sig lite i skuggan eller inne. Fast om det är 28-29 grader inne så är det rätt svettigt det med!

Hur blev det med dörren då, blev det bra?

kram!

2008-06-02 @ 21:16:22
URL: http://levinda.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0