Vaaaaaarmt!!

Ja 28-29 grader på övervåningen..lite vaaarmt! Men igår hade mamma fixat nät fönster o va hit o fixa till. Vart så bra, dom sitter i små fönstrena i lillrummet i sovrummet, katterna vart glada dom med =) Lite luft att snosa in!

Nu är det torsdag o imorn är det nationaldagen så då e vi lediga! Skönt med 3 dagars ledighet, sen jobbar ja nästa vecka, sen är det semester!! Skööönt!!

Förra veckan så såg jag en kaninbur i tidningen.. Anders fick ringa men fick inte tag på nån, han prata in ett meddelende om att vi vela ha den o att hon kunde ringa upp. På eftermiddan så ringde hon o vi hade sån tur att vi var första meddelandet av mååånga! O hon höll den åt oss, vi på med en släpvagn o in till gävle där den fanns.. Möts av en finsk lapphundsvalp, 5 månader var han, sååå söt! Chokladbrun, skulle gärna vilja ha en sån men hua, tänk på sommaren va varmt för dom.. o va fästingar kan gömma sig i denna päls!! Men han va supersööt!!

På med buren o for hem! Så nu får Göte gå i den buren för tillfället, tänkte att mina skulle få gå i den buren o fixa iordning götes bur med utehage till honom. Men vi får se hur det blir! Även Elvis får vara ute om dagarna nu =) Lilla marsvinet, han får gå bredvid göte o han blir så glad när ja kommer ut med Elvis, prova att ha dom ihop men göta var så på hela tiden. få se om vi provar igen =)I lördags så var mamma o pappa här o hjälpte oss att byta ytterdörr!! Ja förstår inte hur dom kan kunna allt, ja allt! Tur det så man får lite hjälp o tips o ideer! =) Tack så jättemycket!!!

Vart jättebra med nya dörren, vart ett himla lyft för hela kåken! Ska måla o fixa dit dörrfoder i helgen troligtvis! Det blir så fiiint =)Klart krylbo! Så åkte dom vidare hemåt... vid halv sju så åkte vi in till dom då vi skulle åka med i pappas mustang på cruisingen!! Wohoo! Den e ju bar så fin mustangen =) Var iväg i omgångar då pappa testa den.. va liksom första gången han körde den ordentligt o kolla va den gick för! Han som knåpat o donat med den där länge =)

image809Det var kul och väldigt många fina bilar att titta på!! Emellan så var vi hem till västanbyn där mamma grilla hamburgare o korv! Va en bra lördagkväll!!

Hitta på en kaprifol i min trädgård!!! =) Klippte ner min jag hade i lägenheten o den växer o gror här, men den ja hitta e stor o fin. Synd att den e på baksidan...få se om man provar gräva upp o flytta den så man ser den =) Så fin så, rosa! Även aklejan som ja ploka vid lägenheten blommar nu, lite annorlund form måste ja säga, kanske inte e en riktig akleja? Eller så finns det såna här former på dom oxå =) Även liljorna som fanns på går´n vid pionerna blommar för fullt! Kul!!! Har fina aklejor vid hagen oxå som ja ska försöka flytta på.nu ska ja nog ta o gå ut i stallet o pyssla lite med brudarna. dom står innne en sväng nu för det e sååå varmt ute.

See Ya!!!
Kommentarer
Postat av: Nettan

Därför måste du ju ha en prick :) Lider inte speciellt i värmen å fästingarna ser du när dom kryper :) Bara positivt med dom ;) Pricker kommer ju tycke de e superskoj å följa med när du rider =)

2008-06-09 @ 21:48:45
URL: http://www.blogtown.se/blog.php?id=Anette
Postat av: Anette

Därför måste du ju ha en prick :) Lider inte speciellt i värmen å fästingarna ser du när dom kryper :) Bara positivt med dom ;) Pricken kommer ju tycka de e superskoj å följa med när du rider =)

2008-06-09 @ 21:50:34
URL: http://www.blogtown.se/blog.php?id=Anette
Postat av: Anette

Därför måste du ju ha en prick :) Lider inte speciellt i värmen å fästingarna ser du när dom kryper :) Bara positivt med dom ;) Pricken kommer ju tycka de e superskoj å följa med när du rider =)

2008-06-09 @ 21:51:45
URL: http://www.blogtown.se/blog.php?id=Anette

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0