Grillat!

Igår så kom Anna & Hjalle vid strax efter 14, det var dax för grilltajm! Car soligt väder men blåsgt, men det var nog skönt annars hade vi flutit bort...

Dom hade med sig fläskfile & kycklingfile, vi hade köpt bam bam!

Så Anders & Hjalle satt vid grillen o fixa köttet medans jag & syrran fixa strips, dukning, o allt sånt! Och gud så gott det var, va ett tag sen vi grilla så det satt fint det där!!

Vi satt ute o mumsa och prata en massa, sen när vi käkat färdigt så gick grabbarna in o la sig i sofforna, jag o anna satt kvar ute en stund innan vi bestämde oss för att ta en promenad! På åkern här bredvid så höll bonden på att lassa hö! Många som fixar o donar med sitt hö vid den här tiden!



Vi var ute och gick en halvtimme ungefär, sen när vi kom hem tillbaks så gick vi in till grabbarna o pplocka fram efterrätten, glass!! Hade köpt strutar o lite olika glass, jisses vad gott det var!!



När vi smaskat i oss glassen och vilat en stund så drog jag o anna oss ut på går´n. Vi började fixa iordning kaninernas hage som jag ska ha nere vid götes bur, då får han sällskap av både kaninerna o marsvinet! Och det var jättebra! Bilder på det kommer i nästa omgång av bloggen =)

PÅ eftermiddan fick ja sms av Nettan som undra om jag ville va hundvakt, då hon skulle till sthlm på världsutställning, men inte ställa ut Izor. Ja självklart sa jag!!

Anna & Hjalle drog sig hemåt runt kl 8, vi tacka för oss o vi hade en supertrevlig o rolig dag!!

Sen kom Jennie och var ute o gick med chablis, Lina & Katja fick då gå i gräshagen, ska kolla med hon som har åkern rakt nedanför oss om hon ska slå snart o om vi fick ta en del av den åkern då. Isf gör vi upp en hage där så alla våra 3 kan gå där. Stod och prata ett tag med Jennie innan hon åkteh em för kvällen. Fick sms av Nettan att hon va på g med Izor, så vi satt oss under paviljongen o inväntade Nettan & Izor!! Såklart så prata ju ja o nettan en hel del, va ett tag sen vi pratat av oss med varann, haha. Runt kl 23 tror ja de va så åkte hon hemåt. Och vi tog upp Izor i sovrummet, satt kompstgaller så han bara kunde vara i sovrummet, för han vill ju gärna fram o pussa o leka med katterna. Men dom tycker han e ett stort skräckinjagande monster när han kommer med sin viftande svans o sitt flin, hihi =)

Men det funka jättebra o Izor sov så skönt nedanför Anders =)

Klev upp vid 4 imorse och Izor fick följa med ut i stallet en sväng för att mata o släppa ut hästarna, när det var gjort så gick vi en liten vända i byn, Anders följde oxå med. Sen in igen för att vila lite =) Har gått på en lite längre promenad på förmiddan, sen har han fått åkt med i mazdan när vi skulle iväg en sväng, I mazdan som det aldrig skulle komma in en hund i *visslar* =)  Nu är Izor nere med Anders när han spelar dataspel. Idag har det vart en slappsag, eller ja har ju vart ut o ridit en sväng iaf =) Osså promenerat med Izor, men mycket annat vlir det nog inte idag... ska ut på lite längre tur med Izor till kvällen, om han äter lite mat =) Men han norpade då nästan min macka igår kväll!! Han hann slicka på den o precis när ha skulle roffa åt sig den så fick ja tag på den! Haha!

Lika när vi hade käkat så var det strips över som ja kasta i komposten, Izor dit o ner med nyllet i kompsten för han ville ha strips!! Jäkla tokhund! Haha! =) Anders köpte ett ben åt han som han leker o gnager lite på.





Lugn Nettan, han fick inte osva i sängen, han kom bara upp till hälften på morgonen för att pussas o mysa lite =)

Nä om man ska ta o gå ner o mata jycken lite!!!

See Ya!!!

Kommentarer
Postat av: Nettan

Vilka söta bilder =) Syns på bilderna att han trivs =) å han har fått åkt mazda...hehe

Men det kan då inte ha varit min hund som höll på å ta mackan å stripsen =)

Han brukar jämt hoppa upp så där i sängen på morron å mysa =) Han tycker väl de e dax att kliva upp..haha Inte så uppskattat varje gång måste jag säga =)

Men nu är han helt dööö här hemma ;) å jag oxå, så nu ska jag krypa ner i sängen...See yaa!

2008-07-06 @ 21:39:19
URL: http://www.blogtown.se/blog.php?id=Anette

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0