Dagstripp med syster!

I tisdags så dök syrran upp vid halv nio, vi skulle dra till leksand - borlänge. Vi drog iväg och tyvkte att vi kom fram snabbt! Klockan 10 var vi vid hjultorget, hitta en inredningsaffär där vi slank in. Osså gick vi en sväng på hjultorget o in i lite affärer där.. utanför en affär åg det en basneji..tror ni ja vart sugen!! Åhh så söt den var...vill ha!!

På parkeringen såg vi en husbil, jäklar den ville jag ha, sjutton va gullig den va, tänk ja o anders sitta o puttra ikring i den där!! Haha! Den va jättehärlig, liten men söt =)



Syrran fynda en hel del, bl.a en madonna som hon länge velat ha, en skylt och en termometer!

Vi drog vidare in till leksand centrum, där det finns en hel del inredningsaffärer!
Första stoppet vart på gårds cafét, där vi köpte en bulla o en chokladboll, så vi dela o fick lite av varje, jättesmarrigt var det!! Mums!



Syrran fynda även i lekasnd, ett "mini växthus" som var jättefint, billigt var det oxå! OM man jämför med alla andra växthus. En stor metallkrona köpte hon oxå, jisses syrran va du fyndade denna dag! =)

Därefter åkte vi vidare mot lop nor som inte låg långt från centrum, stooor loppislada, stooor! Var massor med grejer!



Nästa stopp vart leksand knäckebröd! Jag köpte hem 2 kartonger till brudarna här hemma!! Så nu finns det lite gotta i stallet, ja visst knaprar man ju själv oxå, e så mumisgt!

Vi for mot borlänge och vid trollkrogen så stannade vi för att äta, var mycket bilar men det var ju stort där så vi fick ju bra med plats ändå! Vi satt ute o njöt av maten! Stuvade makaroner med mega falukorvar!!



Mätta & belåtna drog vi oss vidare!! Tulavippan nästa! Som är en ganska stor loppis i Gagnef! Finns en hel del saker där! Där fyndade jag oxå =) En kockums balja o "sil" plus vid en närliggande loppis köpte jag en gammal trälåda.



Färdiga där så drog vi till kupolen för att spinga in en kortis! Anna shoppa lite på panduro till hennes alla möjliga pyssel hon håller på med!!

Därefter blev sista stoppet i falun, i  en inredningsbutik, sen var vi på väg hemåt!! Väl hemma hos mig så hade bonden kommit med 100 bal hö 10-12 kg/st Så det var bara att hugga in o lassa allt i ladan!! Tack för hjälpen syrran! Nu får du va "bonde" på ett hörn oxå, haha!

Vi hade en helmysig dag med perfekt väder o perfekt shopping!! Nice!

Häromdan så dök Jennie upp.. hon hade varldens bigga toblerone som ja fick!! Thanks!! Värsta gotta ju!!



Knäppte även kort på tjejerna en morgon här, då det var dimma o fint, så som det var en morgon tidogare. Den bilden har ja för övrigt skicka in till arbetarbladet, till sommarbilden!

Men den här gången vart det inte så jättebra bilder, men här kommer ett par.



Anders gick o röjde undan lite gräs under tråden på hagen igår kväll, Lina som tycker om motorljud o sånt skulle ju helt klart kolla va det var frågan om!! Så söta dom var!



Vi la trall på bron igår, vart riktigt bra faktiskt, är inte helt färdig, men här kommer resultatet.
Plus att nu får min ödla som ja köpte i mariefred bo på bron!



Jennie hade med sig sin hund igår kväll när hon kom, så då fick Anders en kompis =) Jättesöt o trevlig hund!



Idag kommer syrran & Hjalle förbi för att grilla här hemma, mysigt!! Verkar ju bli bra väder oxå, men varmare än så här tycker ja inte det ska bli. Ja tycker det har vart perfekt väder senaste veckorna. Man har ju orkat hållt på o pyssla o dona här hemma på går´n. Det gör man inte i riktig sommarvärme.

Nä nu e klockan 05,45 och jag har hunnit med att släppa ut hästarna, mockat o skrivit blogg, kanske man ska ta fram dammsugaren nu då???

See Ya!!!


Kommentarer
Postat av: Anette

Söt vovve =) Vad ska Izor säga nu när Anders bytt kompis =)

Snart har ni ett helt nytt hus =)

2008-07-04 @ 09:51:55
URL: http://www.blogtown.se/blog.php?id=Anette
Postat av: Anette

Nämen har du en sak till mig =) hehe

Japp jag börjar jobba igen nästa vecka är de tänkt, kan inte fatta, men jag har blivit förkyld IGEN =( Har inte haft nån röst...HAHA man låter ju så roligt =)

2008-07-04 @ 16:25:30
URL: http://www.blogtown.se/blog.php?id=Anette

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0