Filip har åkt hem..

I söndags så kom min kusin Sofia, Filips matte och hämtade hem honom. Egentligen skulle Johanna ha kommit o hämta Filip i lördags, hon kom och vi satt o prata och det vart så Filip stanna ända till söndan =)

På måndag morgon var det tomt i huset.. ingen filip, märktes bra att han inte va o lufsa runt. Sötnos! Men som sagt Sofia, behöver du hundvakt mer gånger så hör av dig =) Filip e så välkommen!

Här kommer lite bilder på grabben... Tur att inte Sofia såg dig när du busa i hagen.. då var du lerig o fin, hihi!!




Det var söndan med Filip det! =)

Tänk nu har ja snart haft Lina i ett år.. 27 oktober förra året va jag o hämtade henne. Så nu e det bara 3 månader kvar tills kontraktet löper ut, ska nog ta och ringa Åsa o höra hur dom har tänkt sig, om dom vill ha tillbaks tösen eller om ja får ha henne ett tag till =)

Hua vilket väder de har vart ett par dar nu, blåsigt o regnigt, storm! Så hageb har inte vart den mysigaste.. men den e mycket bättre idag o hoppas på att det inte regnar nå mer på ett par dar iaf. Tjejen har gjort illa sig på hasen, den högra denna gången, var bara ett par veckor sen som hon hade gjort illa vänster hasen.
Så idag var ja ute o gick med henne, en timme var vi ute i skogen, härligt! Svalt o skönt oxå! Har vart ute o pysslat i stallet ett par timmar nu, mocka, sopa, rengjort vattenhinkar o fyllt på, fixa käk o dona! Härligt med stall på gården! =)

Näe om man ska ta o äta nånting kanske!!

See Ya!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0