Ridtur!!!

I tisdags drog jag & Nettan iväg med worre i transporten & frakta upp han till järbo! Jag hade lånat Gotte och då skulle vi ut på äventyr!! Vi gjorde i ordning hästarna för ridpasset & drog iväg!

In i skogen, över järnvägen sen hitta inte jag nå mer!! Barra till att rida & kolla & chansa =)
Vi red på vanliga grusvägar, stigar och skogsmaskinsspår. Vi såg ju massa hästskit så då tänkte vi att vi inte kunde komma fel, en massa hovspår var det oxå!

Våra hästar var pigga o tyckte det var lika roligt som vi att vara ute på äventyr! Efter 1 & en halvtimme så kom vi fram vid hästhagarna vi ridit förbi tidigare, så vi kom runt! Det var ju super! Över järnvägen igen & hemåt, hade fint väder hela turen, förutom när vi hade några hundra meter kvar till stallet då det börja ösregna!! Jahapp då vart man blöt då!! Men man får väl säga att det var ju tur att det kom då o inte när vi hade en timmes färd kvar hemåt!

Det kommer vi göra om! Jag har snart Gotte i 2 veckor & då ska vi väl kunna komma iväg på äventyr igen tycker jag!




Det går bra för Lufsen här hemma också, han är pigg o nyfiken! Harslängt ut soffan från djurrummet och delat av så han har halva rummet och Lizzie & Linus har halva sidan. Jag tror inte jag kommer kunna ha dom ihop alla tre, för dom småbråkar genom gallret. Så Lufsen blir nog att få gå med Elvis, om dom går ihop, han bråka lite på Elvis sist han gick med honom.. Näe vi får se till att skaffa hus så man kan ha dom i stora burar & stora utehagar och så! Då blir allt bra! =) På måndag ska vi till veterinären jag & Lufsen, för då ska han få sina stygn borttagen.

Lillskiten Tiger ska jag in till gävle med på tisdag, så en specialist får ta en titt på hans ögong osm inte slutar gegga sig, o dom hittar inga fel o vet inte va det kan vara..lite nervös!
Men det går nog bra!



Idag blir det dak marknad i falun, ikväll kanske lite lingonplockning! Imorn å är det hundutställning som gälerr, ska titta på basenjis!!! =)

See Ya!!!

Kommentarer
Postat av: Anette

Blev de nå fynd i Falun idag då? Läckra bilder från ridturen :) Å vad Tiger ser ståtlig ut på sista bilden :)

2007-09-01 @ 13:37:03
URL: http://www.blogtown.se/blog.php?id=Anette
Postat av: Anna

Hur blev det med hundutställningen? Kom du iväg å såg några Basenjis? Synd att ja jobbade annars skulle det varit kul å följt med =) Puss!

2007-09-02 @ 23:27:47
URL: http://levinda.blogg.se
Postat av: anki.

Halloj! Har köpt den på djuraffärn på stan i Sandviken (kom på nu att jag inte alls vet vad den heter). De hade en del roliga modeller där, dyra förstås. Vi kikade om vi skulle beställa på Internet nånstans men där var de ännu dyrare!

2007-09-03 @ 21:34:47
URL: http://ankibjork.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0