Hemma igen!

Efter våran husbilssemester!! Vi har haft det jättebra, åkte till mamma vid kvart i sju o packa in grejor i husbilen. Syrran kom strax efter o plocka iordning, sen bar det iväg!!

Första stoppet vart ett frukoststopp i gysinge där vi satt o mumsa macka o oboy, mums!!
Åkte vidare till morgongåva där vi gick och strosa o titta lite, men jag fynda inget där... Sen in i Sala centrum där det fanns lite affärer, men det börja spöregna så vi vart lite blöta på väg tillbaka till husbilen, haha! Men det gjorde ju inte så mycket eftersom vi hade ombyteskläder!

Stack iväg till en loppis vis sala silvergruva där vi dgjorde iordning käk innan vi strosa på loppis, makaroner o köttfärssås, mamma gjorde iordning 3 rätter som vi hade med oss i frysen, köttfärssås, potatisgratäng och korvstroganoff. Vi mumsa i oss den goda köttfärssåsen o sen iväg på loppis, men inga fynd gjordes där heller!

Iväg mot västerås, åkte till bäckbymotet och sprang på nisses (som tyvärr brunnit så det var inte mycket varor att kolla på...) catalog, o lite andra klädaffärer. Och såklart en smågodisbutik!!!
Där vi köpte oss lite godis vi kunde knapra på vägen.

Åkte sen till anundshög där vi stanna på en grusparkering, ut o kolla in anundshög o sprang upp o knäppte lite bilder, varav en på mamma där hon står nedanför "högen"

   

bunkra vi oss för natten, var ett flygplansfält i närheten så vi såg 3 plan som löft väldigt nära oss! Men det gick det å =) Kolla på film gjorde vi, Van Helsing, hade inte sett den förr o visste inte riktigt va det var för film, men den var bra! Så det var en lyckad kväll!

Herregud vad jag sover skönt i husbilen...sov till halv 8 tror jag klockan va..längsta jag sovit hemma på semestern är 6.15!

Upp, käka frukost o iväg mot västerås centrum!
Där fanns det en hel del affärer, ganska stort centrum måste jag säga, va in på en affär som hette New Yorker o jäklar va kläder det var!! BIlligt!! Hitta en Jacka/kavaj som va skitsnygg som jag köpte för 49 spänn! Plus en ny väska med tillhörande plånbok som jag vart nöjd med!

Lunchtid drog vi oss till husbilen och in med potatisgratäng/lövbiff i ugnen!! O jäklar va gott det var!!

Sen strosa vi lite till i västerås eftersom vi inte hunnit sett allt än.. köpte även en grön jättesnygg jacka på bikbok tror jag det var =)

Letade oss till en jättemsyig lite kyrka lite utanför eskilstuna och stanna där för natten, Jättemysigt ställe var det, har en utsiktsbild jag knäppte innifrån husbilen. Kyrkor är alltid bra att ta till om man inte har hittat nåt fint ställe att sova på för natten, camping är inte ens att fundera på för oss! Fullt med folk osså måste man betala oxå, näe det ska va ute i naturen där man står själv, himla mysig plats var det i alla fall!!

 

en kvällen kolla vi på..va fanken hette den nu...hustle nånting, eller var det bara hustle? en komedi iaf som jag sett förr o den e rolig. Den natten hade vi ett larm som tjöt 4 ggr tror jag, först när vi kom sen 3 ggr under natten, va va det för larm?! Lät högt o det lät länge för varje gång, mysko! Men det gick bra det med =)

Söndagmorgon..upp käka frukost o iväg till eskilstuna zoo!!
Det var värt att gå in där, gu va roigt det var att se alla djuren o jag knäppte ju en massa kort såklart! Men en hel del suddiga eftersom jag lära zooma mycket...måste skaffa mig en rejäl kamera!! Nämen dit ska jag o anders nångång oxå!!!

  


In på tuna park därefter som låg bredvid, ett köpcentrum som jag trodde skulle va större än det var...inte mycket att tråna efter... Men fynda 2 par byxor iaf.

mellan zoo o tuna park luncha vi såklart, o denna gång vart det ris o korvstroganoff!!

Drog vidare igenom fagersta o mot ludvika, stanna i smedjebacken vid flatenbergshytta vilket var en sevärdhet, där vi stanna för natten! Kika på harry Potter den kvällen, men kanske halv filmen igenom somna vi nästan allihopa, så vi knäppte av o gick o la oss!



Upp o käka frukost! O drog vidare mot Insjön, där vi stanna o kolla in lager70...men inget fynd... sen mot leksand o svängde av mot sågmyra där vi skulle kolla in lager 157 som alla snackar om...men det var inte heller nåt att tråne efter... inte för oss iaf som inte bryr oss i märkeskläder ett dugg!! Men nu har vi vart där iaf!!

Sen hemåt...Var hemma i Vä-byn runt kvart i 4. Skönt att va hemma men ändå hade jag velat fortsätta ett par dar till!! Kul att Jag , mamma & syrran sticker iväg varje sommar! Härligt!

Det var en summering av semestern!!

Visst tusan vi var ju till 2 slott oxå, Tidö slott och strömsholm slott, men tyvärr kom vi lite sent så vi hanna aldrig gå in o titta, men vi kolla o knäppte lite kort utanför iaf =)

 
Tidö Slott!                    Strömsholm Slott!

See Ya!!

Kommentarer
Postat av: Anna

Ja visst hade vi det såå underbart mysigt!!! Skulle lätt kunna fortsätta färden ett par dagar till jag med =)

2007-07-31 @ 19:52:20
URL: http://levinda.blogg.se
Postat av: isabell

jag var oxå i eskelstuna zoo i sommras:)
men där fans de inge fjällrävar så där var dom vita tigrarna mina favvoriter och små aporna så klart.

2007-08-10 @ 15:22:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0