Självklart!

Åsa!! Självklart får ni komma och hälsa på efter påsk om ni vill!! Det e bara att vi bestämmer en dag så är ni välkommen =) Jag kan ju ringa i elgen så kan vi bestämma nånting då.¨Jaså carro har åkt av ett par ggr hon med, förstår det eftersom det vart riktig rodeo! haha =)
Jaha det e rodeo hemma hos er oxå, det var ju inge roligt, hoppas hon bara är i en period då så hon lugnar ner sig.

Igår hade vi en tandraspare här med, Han raspa Bianca först och hon var så duktig så!!! Sen var det Linas tur, ja va lite nervös att hon inte skulle släppa in karl´n i munnen, men hon vare oxå sååå duktig så =) Därför fick dom en varsin stor morot till kvällen! =) Hon hade inte såå vassa tänder men det fanns litegrann att raspa, mestadels på högersida, men nu är båda brudarna fräscha i munnen! Bianca hade visst en krok hon som hon antagligen haka fast  bettet i när Lotta e ute o rider, få se om de blir mindre rodeo för dig nudå Lotta, hehe =)

Nä men nu ska ja gå ut i stallet o slänga på hästarna täcken o kasta ut hö i hagen o sen kasta ut brudarna i hagen! Fredag idag, sköönt!! Är nättre i ryggen så kanske att jag kan rida en sväng i helgen, hoppas! =)

See Ya!!!


Kommentarer
Postat av: Nettan

Skönt att det gick bra att raspa =) Du har inte numret till "gubben"? Lär väl kolla upp Worre igen =)
Lycka till på ridturen om det blir nån i helgen =)

2008-03-14 @ 16:48:13
URL: http://www.blogtown.se/blog.php?id=Anette
Postat av: Lotta

dom var ju superduktiga :)

2008-03-15 @ 01:07:45
URL: http://sunbirdbianca.panatet.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0