Tårta & Nostalgi

Min födelsedag har varit, hade min underbaraste familj här på fika o massa underbara o härliga presenter fick jag! Bl.a en ny elvisp som jag verkligen behövde då min gamla höll på o skära ihop.. Perfekt! Slickepott, muffinsformar i form av hjärtan o rosor, o en massa annat fint!



Hade bakat mig en tårta, såklart en chokladtårta då jag älskar choklad!! Fick ju stora formar av min kollega för ett tag sen så ja va ju bara tvungen att göra en stor tårta, fast jag egentligen inte hade behövt...hihi! Blev en hel del tårta över, men som tur är så har jag ju kollegor på jobbet som ställer upp o hjälper mig äta upp sånt som blir över :) Självklart hade ja mer gotta än bara tårtan, men tårtan va så mastig så man orka inte så mycket mer hihi. Tårtan bestod av devils chocolate bottnar, fylld med chokladganache och grädde med krossad apelsinkrokantchoklad. Sen täckte jag den med chokladfrosting, Mums!!



Sen har det ju hunnit vara snöstorm här igen... jisses va snö det kom o va det blåste o storma. Så nu är det en massa snö igen då... Men men bara att köra på! Tur va fick oss en snöslunga förra året av snällaste mamma o pappa! Den har verkligen varit till stor användning!

Bus i snön på gården har de blivit en hel del av så solen faktiskt har visat sig mycket! Tyvärr inga prommisar, bara kanske 10 min då ja har haft o har mer värk i foten igen.. Isigt under snön så några sladdar har de blitt för pojkarna, här ser vi Seven i full sladd! :)



Då det har varit soligt o fint så har Herrarna Artur, Pelle & Algot  & alla deras damer fått kommit ut o lufta sig! Verkligen skönt tyckte dom, ja till slut, Artur vågade inte gå ut först o blockera hela öppningen så ingen kom ut, men till slut så när han ramla av rampen ner i snön så va han bara tvungen att ställa sig i snön, o tänka sig, de va ju skönt! Haha! Och då fick ju även alla andra en chans att komma ut :)



Ilo är förtjust i alla Tuppar & hönor, eller ja helst skulle han väl vela leka med dom men de får han inte göra. Han o Pelle brukar stå o tjattra ganska ofta :)



Inomhus har de blitt en hel del mys, under filtar såklart! Man får alltid dela med sig om man ligger o myser själv under en filt, blir det extra varmt o skönt :)



Blev lite nostalgisk en dag här när ja satt o gick igenom fotoalbum som ja har, från kort förr tillbaks, när man inte hade nån digitalkamera, fick inte skannern att funka så ja knöppte kort på korten o la in, här kommer bild på Beata, en speciell liten dam som fanns i stallet i östanbyn då ja ägna min mesta tid i det stallet. Hon fick en plats i mitt hjärta.. sötnos!!



Oxå en bild från stallet i högbo där Nettan hade sin häst Trubbel, o jag hade min Juni där. Här är vi på väg att åka en sväng i rockarden, med kusin christoffer i vagnen, o jag med morotshår, jisses!! Nettan är kusk! :)



Här är min fina Juni <3 och hennes älskade Trubbel, jisses så dom gillade varann :) Den tiden längtar ja tillbaka till! Plus här är jag o Juni på högbos ridbana o hoppar, man va ju tokig på den tiden, jag o Juni hoppade 1,10 kommer jag ihåg, hon va duktig min lilla ponny... :) Nu skulle ja aldrig få för mig att hoppa 1,10!! Hoppade lite med Lina men inte högt!! :)



Nä nu avslutar jag med denna bild... Seven ville ha en huvudkudde... fanns ingen i närheten så då ställer ju självklart matte upp :) *Flin*



See Ya!!

RSS 2.0