Whippetvakt!

Japp i lördags så var vi whippetvakt, vi hade Milo & Mojo här! Skulle tippa på att dom 2 sov ovaggat när dom kom hem, dom har lite  sjåigt att vara här då 7 e kastrerad o dom ser han som tik! Dom är så kära båda två!

Anders fick sköta prommisarna då ja inte kan ta nån hund i koppel, vi hade tur med vädret så dom fick busa ute på gården med en sväng!

Här försöker Ilo lära dom andra pojkarna hur man kommer in till hönsen, haha!
Ja då var det måndag igen o Anders har åkt till jobbet o här sitter man, lite tråkigt att va själv hela dagarna o inte ha nåt att göra. Men snart blir det ndring på det! PÅ torsdag åker gipset av! Ja jag kommer ju inte kunna gå på foten direkt, men en början ialla fall! Har 6 veckors rehab från de att ja tar av gipset. Men det blir skönt att få av sig det.

I Lördags när vi va hundvakt var även mamma o pappa här o hjälpte oss byta sista fönstret för i år, matrums fönstret, blev ett enda stort fönster! Och de var sååå bra! Ni Är bäst mamma & pappa!!

Solen skiner o frosten glittrar! Härligt höstväder ute idag!

Men ja ska slänga mig i sängen o glutta tv!!

See Ya!!

Kommentarer
Postat av: Teres

Hej!Vad roligt att du kikade in till mig. Du är så välkommen tillbaka så.Det stämmer att jag ska vara med på julmarkanden hos Ismyra loppis. Det ligger i Bollnäs, åker mot norra delen (mot Arbrå) och svänger vänster mittemot Albert & Herbert. Sen följer du de neonrosa skyltarna så kommer man rätt. Det är en stor och underbar loppis med väldigt bra priser.Kram

2010-10-25 @ 13:49:25
URL: http://lantligtismultronbacken.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0