Snö Snö Snö!

Ja det bara vräker ner snö, kommer ännu mera.. ja som tyckte de kändes som våren skulle komma nu, men icke! Alvin o Seven har lekt o busat en hel del i snön dom här dagarna, dom e så söta skitungarna!!

Mamma, Pappa & Nippe kom o hälsa på häromdagen oxå, grabbarna fick var ute en sväng innan vi gick in i värmen!



O Grabbarna bus!



Seven älskar att tugga på ben, här ser det ut som han har en cigarr, han somnade tilloch med med "cigarren" i munnen, sötnos!



Nu har jag pratat med ögonkliniken, och det skulle bli op ni i feb egentligen. Men dom har en ny lasermaskin som ska installeras på synsam som hon tyckte jag skulle vänta på då det inte blev så bra med den förra. Så om ett par månader så blir det op i stället, bara att vänta o se o hoppas att det blir bättre efter op!

Nu kom Anders in efter att ha slungat snö, ska ner o fixa lite käk kanske!

See Ya!!

Helgen!

Japp nu har det vart helge igen, o denna helg har Seven & Alvin fått busa med kompisar både lördag och söndag!

PÅ lördagen så kom nettan och Izor en sväng o vi begav oss ut i skogen på en promenad, Alvin fick träffa Izor hemma på gården sen fick han var hemma med husse medans vi var i skogen.



Härlig dag för promenad och bus! Nu hoppas vi på att det får hålla sig så här med grader så vi kan göra om de snart igen!! :)

PÅ söndagen så åkte vi först hem till mamma o pappa o Nippe, Alvin o nippe har ännu inte gjort upp riktigt vem som bestämmer, dom små kaxmörtarna :)



Efter visiten i västanbyn så åkte vi till åsa o tobbe o deras tjej Zenja :)
Alvin va förtjust i henne, ja såklart det är ju en tjej, Alvin älskar tjejer!! :) Haha!



Sådär ja, våran helg med bus!! Hoppas på lika väder så ska ja höra me jessica o salukibröderna om dom vill busa till helgen!!

See Ya!!!

Varmare grader!

Jajjemän nu e de ju rena rama sommarvärmen ute! -7! Jisses de va ett tag sen de va så varmt, ha ju legat runt-20 ganska länge nu...

Vi fick ordning på värme i huset och vattnet som frusit till köket o toa uppe fick vi fart på! Puh!

Så här såg det ut när vi hade strömavbrott förra veckan!



Här kommer lite bilder på Nippe oxå!! :)



Och nu dom senaste dagarna så har det ju vart soligt o fint, faktiskt riktigt skönt ute då, så då har grabbarna fått vart ute o busat!!



Mina snyggingar!!!

Och rackarbusar, ja åtminstone av utav dom! Haha! Seven gör ju rackarbus titt som tätt, häromdan så gjorde Anders ugnspannkaka, och fr att vara säker på att inte 7 skulle käkka upp den medans vi åt så la vi den i ungslådan, underugnen... sen gick vi ut en sväng efter vi ätit..
och när vi kommer in så har 7 satt i sig en hlav plåt med pannkaka!! Det va ju nämligen så att spärren till lådan va trasig.. inte tänkte ja på o testa det inte!! Oj oj, matvraket var där direkt!!

5 ägg var det i den kakan... han bajsa inne 2 ggr den natten, dock jättefint bajs så den magen tål en hel del den!!

Njä nu ska ja nog ta och gå på promenad med grabbarna, 20 minuter klarar dom nog nu iaf, woho!! :)

See Ya!!!

Närmare - 30

grader är det ute idag! Vi har haft strömavbrott från kl 21.30 igår kväll till kl 05.30 nu på morgonen...Iskallt inne!! 7 grader som lägst! Vi har eldat på  i öppna spisen för fullt!

Har legat framför brasan under täcket med mössa på och med hundar i knä!!

Mamma kom hit med en kupevärmare som vi har pladerat under grunden... ja ett rör har frusit så vi har inge kall vatten i köket o inge vatten till toan uppe. Förhoppningsvis tiar de upp så vi inte behöver ringa ut nån vvs:are, då blir det dyrt så här en helgdag o allt!

Jaja ut till stallet med vatten åt hästarna som får stå inne idag...

See Ya!!

Grabbarna busar!!

http://www.youtube.com/watch?v=pw7_O3tLw4g  Kolla in grabbarna!! :)

Dom är så himla söta mina grabbar!! Idag ska de bli ännu mera bus o kanske en trudelutt i skogen!
Hö måste vi hämta oxå, men tror det får bli imorgon.

Imorgon börjar jag jobba oxå, efter min 2 veckors ledighet! :)

See Ya!!

Nyårsafton!

Jajjemän nu har även nyårsafton varit, så nu är det 2010!

Vi var hem till mamma o pappa på dan o käka smögåstårta! Smasken!! Anna och Hjalle var oxå där o vi käka o hade det mysigt!!

På kvällen så dök Anna & Hjalle upp här hemma på gården! Grabbarna lira tv-spel hela kvällen o vi satt med o ibland kila vi iväg o lekte lite me min nya kamera som jag köpt :) Vi filma varann o sen kolla på det i slow motion o gud så vi garva, hahaha!! Anders fråga om vi druckit sprattelvatten? Men vi, nej nej vi håller oss till cola :)

Vi mumsa även i ossvarma mackor, tonfisk o ost på tekaka, mums!! Anders o Hjalle fixa räksmörgåsar.
Samt en massa godis o läsk! 

Kameran verkar vara ett bra köp, nu ska man bara lära sig den lite mer, men de e ju så dåliga instruktioner som följer med, står ju inte alls nån om alla funktioner... så får försöka hitta nåt på internet då.

Vid tolvslaget så gick Anders & Hjalle ut för o kolla in fyrverkerier. Jag o Anna stanna inne med hundarna, dom va så nyfikna så dom stod o kika i fönstret på fyrverkerierna o sen la dom sig. Så det var jätteskönt att dom inte alls verka bry sig om smällare!

Snö kommer det oxå, i massor! Vi skottar o skottar!! Lilla Ina försvinner nästan ute i hagen i all snö! Alvin tycker det är jättekul med snön, o han borrar ner huvet så han ser ut som en snögubbe! Haha! Seven tycker oxå de e kul me snön men han vill inte va ute så länge då han fryser på en gång.

Bjuder på lite bilder!!



See Ya!!!

RSS 2.0