Tävling hos Tårtspecialisten"

Jag är med och tävlar om dessa kastruller!

Tävla du med!

http://tartspecialisten.se/2010/december/tavling-vinn-ett-supreme-steel-set-fran-ob.html#comment

Julmarknad

Jag och syrran stod på owe janssons julmarknad igår, söndag! Anna med alla sina fina prylar och jag med mina cupcakes o lite bröd :) Va jättemycket folk o så men inte många på marknaden fick mycket sålt.. vilket va lite synd. Men vi givk ju inte back iaf, gick lite plus :)
Det var mysigt att stå där, dom hade gjort så fint o mysigt med julmusik o så :) mellan kl10 och 16 var det öppet. Jag hade gjort iordning varm choklad och några grahamsbullar åt oss som vi smaska i oss under dan, det är såååå gott med varm choklad!!



Och gissa vad?? Kaklingen e klar i köket, och belysning uppsatt,blev sååå fint jag är så nöjd!! vilken tur jag har sååå snälla föräldrar som hjälper oss!! :)



I torsdags va vi in o kolla efter skor åt mig, kan inte ha dom ja hade då dom går för högt o tar i fotknölarna, och det är inte skönt då jag går! Jisses... Va in på coop och där hitta ja supersköna skor!! Soft shell skor! Dom va lätt, bra sula o fina oxå :) Så dom vart det o jag vart super nöj, nu ska jag bara gå in dom oxå..



Senare på kvällen så var det storviksnatta här på byn, vi åkte inte ner nånting o kika, det var så kallt o soffan var mer lockande... :)  Dock såg vi lite från storviksnatta vid tio tiden, då körde dom fyrverkerier o vi kika litegrann genom fönstret, ja pojkarna oxå :)



Nu tror jag minsann apelsinkladdkakan som jag bakat har svalnat, ner och mumsa!!! :)

See Ya!!


Promenad!!!

Jajjemän, min första och längsta promenad sen jag gjorde illa foten (1 sept) Vi hade möte på jobbet så jag promenerade dit. Brukar normalt ta 10 min att ta sig dit, nu tog det 20 min... Men men e på gång iaf!! Till kvällen va jag öm o stel, värre idag då de va lite mer ömt o stelt.
Men har nyss kommit in från en härlig promenad på 20 min!!  Kallt ute men ack så fint det är med snön, viitt o skimrande överallt! Mysigt! Jag bara njöt av min promenad!

Hade kameran med mig så jag knäppte lite kort, bland annat på grannens underbart söta lilla shettis!
Och när jag kom hem så stod Ilo o väntade på mig :) Sötnos!!

 


Igår så bakde jag pepparkakscupcakes, dom ska jag spritsa med nutella frosting o dekorera med små pepparkakor som jag oxå bakade igår :)



Igår åkte oxå Milo & Mojo hem. Pch jag fick mig en stor burk med gotta!! Mums!!! Choklad!



Seven var oxå med i tidningen igår, vinterbilden.



Nu ska jag ner o sätta mig framför brasan o mumsa choklad!!

See Ya!!

RSS 2.0