Blitt utmanad!

Jajjemän, ja har blitt utmanad av Lotta centerpiecee.blogg.se


Regler:

Det här är svårare än du tror!
- Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom.
- Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
- Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
- Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
- Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!

Lycka till!

1. Vad heter du?: Jenny
2. Ett ord på fyra bokstäver: Japp
3. Flicknamn: Jill
4. Pojknamn: Jonathan
5. Yrke : Jägare
6. Färg: Julrött
7. Klädesplagg: Jeans
8. Mat: Jalapenos
9. Sak i badrummet: Jeans (i tvättkorgen)
10. Plats/stad: Jokkmokk
11. En orsak att vara sen: Jättetrött!
12. Något man skriker: Jäääävlar!
13. Film: Jurkyrkogården
14. Något man dricker: Juice
15. Band: Jumper
16. Djur: Jaguar
17. Gatunamn: Jaktstigen
18. Bil: Jaguar :)
19. Sång: Julen är här
20. Aktivitet med mer än en deltagare:  Julmarknad

JAG UTMANAR:
Syster Anna : http://levinda.blogg.se
Nettan : http://www.123minsida.se/ivrigaizor
Christina : http://www.123minsida.se/ivrigaizor
Kusin Sofia: http://flatfia.blogg.se
Jessica : http://bullterrier.blogg.se

Sjuk.. igen

Jajjemän, här sitter man inne på sin 4:e sjuka dag... suck! Börja i söndags kväll då ja spydde som en tok .. o tidigare på em så hade mamma o pappa vart här, dom hade me sig potatisgratäng med köttfärs, osså hade dom köpt vanliga chokladbollar åt dom o pärlboll åt mig =)

Tyvärr bara så va de ju de som kom upp... pärlboll!! Nej nu e ja inte sugen alls på såna... hoppas de går över jag som älskar pärlbollar!! Gaah!!

I vare fall så vart ja ju såklart hemma från jobbet... (igen).... Nu e det torsdag o jag sitter här med mitt illamående o spring på toa o har knappt åtit nå så man har ju inga krafter heller... men men blir bättre! =)

Anders har varit väldigt hjälpsam denna vecka! Då oturligt nog så har Jennie ryggskott eller så, så hon har inte kunnat gjort nå med sin onda rygg!! Så Anders har mockat, fixat hö, fyllt vatten, hjälpt o ta på o av täcken o in o ut med hästar... puh tur ja har honom! Tack!! =)

Har faktiskt pallrat mig ut för o få lite frisk luft, gosa lite me hästarna i hagen o knäppt lite kort på dom.
Så här kommer dom! =)




Är så sugen på att ut i rida i det fina vädret nu oxå, sooooligt o vitt o fint!!!

Det får räcka för denna gång!!

See Ya!!!

Oj oj så länge sen!

Jisses vilket uppehåll det har vart med bloggandet!! Har inte orkat.. haft tid.. att skriva blogg, har vart lite mycket på sistone!!

Vi har haft en inneboende på bron... som visade sig vara grannens katt vid namn Boris!!



Han bodde på vår bro nån vecka och vi satt upp lappar på affären o så, till slut prova vi att ta in honom.. för var det ingen som hörde av sig skulle han få bo kvar, men siddu han revirmarkera o kissa här o var!! Han åkte ut på bron igen...stackaren, satt utanför fönstret o kola in på oss o skrek...

Men en dag kom grannen över o det var visst hans katt.... har varit innekatt vilket förklarar varför vi inte sett honom ute. Men nöjd var vi att han kom hem, annars hade vi ringt katthemmet i valbo.

Badrummet är äntligen färdigt!!! Wohoooo!!!! Det är sååå härligt att kunna stå upp o duscha istället för att sitta på knä... =) Det enda som e kvar e att sätta upp speglar o 2 lampor som vi inte riktigt har hittat de vi vill ha än.. finns ju bara fula moderna lampor!! Jisses, nån som har tips på var vi hittar Fina badrumslampor?!? Det här är före o efter bilder iaf =)




Det är så fint så fint!!!! Så himla nöjda! Och katterna e glada att slippa bli instängda i sovrummet hela dar medans dom läskiga gubbarna låter illa utanför dörren!!



Jag har även hunnit fylla år!! Fick en massa grejer av syrran när hon kom, typ 100 saker! Nä men många var det iaf =) Handdukar, småkrukor, griffeltavla, kudde m kuddfodral m.m Ska lägga in bilder på det oxå =)

Av mamma o pappa fick jag en sackosäck som ja fick i förskott =) Så skön! sen kom dom med en lyckoälva! En stenstaty från åsby som va sååå söt!!! Ska ge oss lite tur nu när va haft lite otur...  Och en jättestor fin lykta som jag ska sätta på bron o ha ljus brinna i.

Fick blommor av Anders och så ska ja välja ut o köpa täcken... ja till hästarna såklart ;)

Osså har ja lu lyckats få Godis o gotta av Jennie =9 likaså av Nettan o även raggsockor som ja ville ha =) Fick oxå internpost på jobbet... en present... en pärlboll!! En lite platt sådan, hahaha!!!

Emelie o Magnus va oxå förbi när ja fyllde, va roligt! Vi ska se till att ha en pysseldag här framöver bestämde vi =)


Idag var det löshoppning för Lina, hon tyckte det var jätteroligt o duktig var hon!! Inga kort därifrån dock.. blir ju så dåligt i ridhuset.. vill ha en riktig kamera..

Ska till ridhuset imorn med Katja, ska rida henne där då, få se vilken rodeo det blir! Hihi =) Har vart till ridhuset o släppt både Lina och Katja, har även tömkört o longerat lite, så söt dom e mina små ponnisar =)



Så har jag hunnit jobbai storvik ca en månad, trivs jättebra med tjejerna som jobbar där!! Så jag ångrar mig inte att ja bytte hit.. ja som hade sån ångest... Men nog saknar jag mina tanter borta i västanbyn allt.. Ni lär nog flytta till storvik o börja jobba här ni med ;) Nä jag får allt ta o pallra mig till västanbyn o hälsa på när man har tiden för det!! Hoppas ni klarar er utan mig därborta... att ni klarar er utan minnet =) Hehe! Här borta heter jag numera Vesslan!! Haha!

Näe vet ni va... nu ska jag ta o lägga mig och sova.. klockan e ju för sjutton snart 21.00!! Nu brukar man ju sova redan... ska upp halv 6 imorn bitt o mata hästarna... därefter ska ja kla Katja o bege mig till ridhuset!!

See Ya!!!!!

RSS 2.0