Husbilssemestern!

Japp nu har vi vart hemma i 2 dagar efter våran lilla semester! Härligt och roligt har vi haft det!
Skriver lite grann o lägger in lite bilder.. men bara lite kort, orkar inte skriva mycket!! Utförligare version finns hos syrran =) http://levinda.blogg.se

Måndagen började med öregrund där vi strosa ett tag, var in i lite mysaffärer o loppis  bl.a. Regnmolnen hängde över oss o de kom nån skur, men vi hoppa in på loppis o tog skydd =)
drog oss vidare o första sovplatsen vart vid väddökyrka! Kyrkor är väldigt bra platser att stå vid =)



Tisdagen så drog vi till grisslehamn o parkera husbilen, sen tog vi båten över till åland!! Båtturen var gungig så man vart lite illamående, o rakt kunde man inte gå heller!  Väl på Åland tog vi bussen till mariehamn där vi strosade på stan, fint väder o fin stad! sen buss tillbaka till båten o ut på vattnet igen, lite kugnare var hemfärden. kom iland halv nio tror jag klockan var. vi åkte raka vägen till väddökyrka igen för att bädda ner o mysa med film o gotta!



Onsdagen for vi tilll norrtälje o hamnade bredvid en loppis där vi såklart började titta in! Var en mysig stad norrtälje, mycket fina butiker och härligt väder!!



Stannade till vid penningbyslott för att laga lite mat, potatisgratäng med köttfärs vart det o inte mos o köttbullar som syster skriver i sin blogg ;) det var torsdagens lunch det =)



Vidare efter vi blitt mätt o belåtna så hitta vi på en urmysig handelsträdgård! Matildas trädgård! Hade vääldigt mycket fint att titta på, hitta en häst som jag faktiskt nu ångrara lite att ja inte köpte, men men. det kommer väl fler gånger =)



I norrtälje fick jag en sommarpresent av mamma, en häst, ett litet föl som ja köpte i en fin liten butik. Hon ligger på golvet hemma i huset.. ska fixa in en bild sen =)

Denna natt så sov vi vid össebykyrka. en liten stenkyrka som låg på en kulle.



Torsdagen drog vi till skärholmen, där det skulle va en stor loppis. va förväntansfulla vi va.. men ack så besviken vi vart..var inte mycket att hänga i julgran. så dit åker vi inte mer. tror vi gick igenom den på 25 min.. vi va ju säkra på att det skulle ta ett par - 3 timmar.

Äh vi åkte vidare, zetas trädgård vart nästa stopp!! härlig handelsträdgård.

däretfer hamna vi på gripsholms slott. där var det öppet så vi gick in o kolla, intressant! men man fick inte knäppa kort inne, men utsidan vart då med på bild iaf =)



Passa på att gå runt lite i mariefred oxå, tog oss åxå en åktur med gammeltåget, en mysig färd på 45 min.



Denna natt, sista natten spendera vi vid anundshög, där sov vi även en natt förra året.

Fredagen skulle vi tillbringa i västerås, det är en bra stad det! Finns mycket!

Började dagen med att åka till centrum o strosa runt, New Yorker är en affär som är ett måste när man e i vasterås, mycket kläder till bra priser! Hitta en tröja med kattmotiv på. Mamma gick tillbaka till husbilen vid 12 för att börja med käket, vi gick in på bikbok en sväng där syrran handla lite.

Käka o drog iväg till åsby handelsträdgård! Där fanns det mycket att se ocå, väldigt mysiga statyer hade dom, en av dom fick följa med mamma hem, nämligen en sån här =)



Vi fika bland alla dessa mysiga varelser, o det fanns en hel del att titta på.



Efter åsby drog vi till bäckbymotet för att kolla in nisses, catalog, bauhaus, blomsterlandet m.fl
Jisses, Nisses kan man gå runt läänge, finns så otroligt mycket grejor, fina grejjer! Hitta cafe bordsset, som ja vill ha. en massa annat som jag oxå vill ha, ja hur mycket som helst!! Få se om jag o anders drar dit till veckan =) Såg även en köksö som jag vill ha... vet inte om den var till salu men jag vill ha den!

Vi var klar ganska så prick klockan sju för avfärd hemåt!! Godispåsarnai högsta hugg!

Hemmai västanbyn var vi ca 21.15 Anders väntade på mig där o vi packa in i bilen o åkte hem ganska så direkt. Så fick jag se bro/takbygget han hållt på med under veckan, pappa har vart dit o hjlpt till ite oxå, jisses va bra detta kommer bli, knäpper lite kort när det e färdigt sen =)

Så där var våran semester slut! Nu längtar vi alla 3 till nästa pr igen då vi får sticka iväg med husbilen!!

Igår så fixade grannarna till deras gräs hage, delade av den så vi fick ta en bit, så nällt! Lina och Katja fick gå där ett par timmar, o dom va så lyckliga, är inte mycket gräs då grannarnas gått där länge plus att det inte växer så bra. men de e ju pefekt för min lilla Lina =)



Och ikväll så kommer nyhästen hit!! Spännande!!

Nu ska ja ut o rensa brännässlor, dom bränns ju så förbaskat!! Gaah!!

See Ya!!!

Kommentarer
Postat av: Nette

ååååhhh vad ni verkar haft det mysigt! är oerhört avundsjuk då jag har TRE veckor kvar att jobba innan semestern :( Ha det!

2008-06-30 @ 18:18:20
Postat av: Anette

Härligt ni verkar haft det på eran semester =)

2008-07-04 @ 09:49:34
URL: http://www.blogtown.se/blog.php?id=Anette

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0