Mohawkfrilla!

Jepps, en sån har jag skaffat mig. Men de va ju ett par veckor sen. Syrran kamma & fixa till så mamma såg vart hon skulle klippa, sen sat hon igång! Det var så jäkla bra! I med lite ny  svart färg så vart det kanon!!
Lägger in en bild, inte världens bästa men syns väl litegrann hur det blev iaf =)

Var ju på husvisning i ockelbo förra  veckan, men det var inte ett hus för oss. Kändes inte rätt när vi kom dit så vi bestämde oss för att vi inte ville ha det.

Hitta ett nytt hus fast i järbo denna gång, som bara e så perfekt!! INget färdigt stall men en fräsch stoor lada som man kan göra om. Mycket mark så det kan bli stora fina hagar! Ska på visning på det huset idag..får se hur det går, tror väl att det blir budgivning på det huset, är det så så är inte vi med på budgivningen för priset ligger redan högre än va vi tänkt oss från början... men man kan alltdi hoppas.

I lördags bar det iväg till avesta!! jag & mamma gick ner till Nettan o hennes mamma till klockan 7. Börja packa bilen med stolar, fika o sånt. Sist fick Izor hoppa in.

Iväg till avesta & hitta en skuggig plats där vi satt upp Izors bur, kl 9 började dalmatinerna, & kort därefter var det Nettan tur med Izor, in i ringen o sprang o sprang. Hon fick ta många varv =) Men det gick bra för Izor, visst tyckte Nettan det kunde gått bättre för han fick inget cert tyvärr. Men det kommer Nettan, Chilla ite =)
Jag tyckte hon skulle va nöjd iaf =) Fika lite gomacka när dalmatinerna var klar. *Mums* Baguette med kycklingröra!

Mamma O nettans mamma satt sig på en parkbänk, o det ser så skönt ur där dom sitter =)

Sen skulle Nettan shoppa lite vid stånden oxå, så vi gick där en stund o strosa. Sen var det bara att bära iväg hemåt igen! Det var en rolig dag, fick upp ögonen för en ny hundras - faraohund. Som jag vart himla sugen på! Men det finns visst inte så många i sverige så dom blir väl dyr om man ska ha en, men man vet aldrig!! =) Ska ju ha en nakenfis o troligtvis en sheltie också.

Måste lägga in en bild på Tiger oxå..lilla charmören! Haha!

See Ya!!


Kommentarer
Postat av: Anette

*håller tummarna* allt jag orkar nu..=) Hoppas huset e nåt å att det inte blir nån budgivning. Tittade i utställningskatalogen å "skäckarna" var faraohundar, för den andra rasen fanns inte med...Hihi vad rolig "tanterna" ser ut på parkbänken...=)Å Tiger ser ut att sova skönt på rygg...=)

2007-06-19 @ 15:35:13
URL: http://www.blogtown.se/blog.php?id=Anette
Postat av: Anna

Ja det är verkligen mysigt å skönt att cykla =). Min nya cykel var ett riktigt bra köp! Vi får cykla lite när vi har semester!

2007-06-26 @ 22:27:03
URL: http://levinda.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0